"ZNAM KOLIKO JE TEŠKO!" Vučić ima molbu za građane, veoma je važno! (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

-Više od godinu dana borimo se protiv korona virusa i znam koliko je teško I vama, najstariji naši građani, i vama momci i devojke, deco. Svima koji ste izgubili godinu i po dana boreći se i za sebe i za svoje bližnje, ali ono što vas molim to je da pokažemo još discipline. I kada mene optužuju da kao država nismo uradili dovoljno, da nabavljamo lekove koji nisu odobreni, želim da vas obavestim da smo nabavili i vakcine koje u tom trenutku nisu bile odobrene, a zatim su sve odobrene od nadležnis svetskih, evropskih i domaćih institucija. I danas želim da vas obavestim da smo nabavili lekove koji su poznati kao najbolji lekovi i u najrazvijenijim zemljama sveta, od Kanade do Australije. Nama je potrebno još malo vremena da u potpunosti pobedimo koronu, zato vakcinišite se i disciplina pobeđuje - rekao je Aleksandar Vučić u video obraćanju.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Bobili

07.10.2021 15:18

Ja cu da se pridrzavam mera predsednice, obecavam. Nema nam druge, moramo se cuvati, jedni druge.

Мијо

07.10.2021 15:23

Свако од нас треба да буде одговоран и према себи и према другима свако треба да се вакцинише и свако треба да послуша овај савет нашег председника јер једино тако можемо да победимо битку са корном ако будемо вакцинисани и ако поштујемо мере то је једини начин да победимо.

Ivana

07.10.2021 20:12

Hvala našem predsedniku Vučiću an avsmeu što radi za ekonomski oporavak i razvoj naše države. Nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za našu državu.

Ivana

07.10.2021 20:15

Aleksandar Vučić je jedini koji radi na ekonomskom napretku i razvoju naše države. Nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za našu državu i njene građane.Srbija se danas cela razvija i gradi, nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za našu državu i njene građane.