MIŠA VACIĆ ORGANIZOVAO MEĐUNARODNI SAMIT EVROPA NACIJA Evropski desničari: U Srebrenici nije bilo genocida!
Alo

Učestvovali su političari desnice iz osam evropskih zemalja i poslali odlučnu poruku da se odbranom Kosova i Metohije u sastavu Srbije brani čitava Evropa od sličnih nelegalnih secesionističkih pokušaja.

Događaj je utoliko veći jer su neki od političara koji su učestvovali došli iz zemalja čije su vlasti ranije priznale nelegalnu nezavisnost KiM.

Domaćin Samita bio je lider Srpske desnice Miša Vacić. Samitu je prisustvovalo pet gostiju iz Italije, tri gosta iz Rusije, tri iz Španije, dva iz Grčke, a po jedan gost iz Rumunije, Francuske i Nemačke. Na skupu je pročitana poruka Evropskog poslanika Janisa Lagosa, člana grčke Zlatne zore, koji se trenutno nalazi u zatvoru zbog verbalnog delikta.

- Svi učesnici samita su rekli da je Kosovo i Metohija neotuđivi deo Srbije i da se u Srebrenici nije desio genocid. Zajednički je stav da se mora raditi na tome da se evropska desnica zajedno bori za odbranu Kosova i Metohije jer opasnosti secesije prete i drugim evropskim zemljama - izjavio je lider Srpske desnice Miša Vacić, i dodao da je ovo samo deo ofanzive za Kosmet koju njegov pokret sprovodi na međunarodnom planu.

Samit je, uz prisustvo 150 ljudi, otvorio general, poslednji Heroj Ruske Federacije Juri Babanski.

Na Samitu su govorili: Martin Garsija Gonzalo iz Nacional demokrata (Španija), Janis Zorgafos iz E.LA.SIN. (Grčka), Andrino Lobo Manuel iz Falange (Španija), Ivan Baptiste Benedeti iz Partije francuskih nacionalista (Francuska), Klaus Kremer iz Nacionalne demokratske partije Nemačke, Ildar Rezjapov iz Partije veterana Rusije, Grigoras Andrei iz Nove desnice (Rumunija), Roberto Fijore, iz partije Nova snaga (Italija) i domaćin Miša Vacić.

Samitu su prisustvovali i predsednik Srpskog-ruskog pokreta Boban Dimitrijević, predstavnici Levijatana, Stevan Đokić iz agencije DBA i predstavnici drugih patriotskih organizacija.

Domaćin Samita Miša Vacić organizovao je za goste iz Evrope obilazak Srbije i naših manastira kako bi upoznali srpsku tradiciju, veru i kulturu i dali jači doprinos kampanji za odbranu Kosova i Metohije i istine o Srebrenici.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading