MINISTAR UPOZORIO JAVNOST Na delu je veliko skretanje pažnje
Alo/D.R

Mali je na pitanje novinara šta se krije iza kampanje koja se vodi protiv njega naveo da je u pitanju klasično skretanje pažnje javnosti.

- Tema je skretanje pažnje sa miliona koje poseduje Dragan Đilas i kompanija koje poseduje zajedno sa njegovim bratom Gojkom. Onim istim za koga je dokazano da ima 35 stanova na svoje ime. Zamolio bih one koji se bave tom temom samo da prestanu da lažu jer to što rade nema nikakvog smisla. Tako mogu da mi kažu da imam 240 stanova ili 2.400 stanova. Dakle, nikakve razlike nema. Ja imam jedan stan koji sam uredno prijavio. Ja nisam ni Dragan Đilas, pa da imam na desetine milona evra u raznim ofšor destinacijama, da li je Hong Kong, da li je Mauricijus ili Holandija, niti sam Gojko Đilas da imam 35 stanova, pa gde god malo da pođete Beogradom i pritisnete na interfon javi se ili Gojko ili Dragan Đilas - kaže Mali.

Kako ministar finasija navodi pravi cilj je zapravo udar na Aleksandra Vučića.

- Ali da se ne zavaravamo šta je ovde prava tema. Prava tema ovde svima je zašto ne mogu da dođu do računa Aleksandra Vučića. Nije njima problem da kažu meni ima jedan stan, pa puta 24, pa da tako izmisle 24. Dakle, to nije tema. Tema je - a kako ćemo i gde su računi Aleksandra Vučića. Tih računa naravno nema. I lažu o svemu kao što su i do sada lagali - zaključio je Mali.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading