PADAVIČAR HOĆE DA VLADA SRBIJOM Isplivala đačka knjižica Miroslava Aleksića: Zbogom školo, nisam te ni vol'o, lud sam bio, što sam dolazio!
Alo

 

Potpredsednik Narodne Stranke Miroslav Aleksić jedan je od najudarnijih pesnica svog šefa Vuka Jeremića a kako je do tog mesta stigao prava je enigma, s obzirom na to da u srednjoj školi i nije bio baš primeran, sudeći po svedočanstvu Tehničke škole u Trsteniku koju je Aleksić pohađao.

Pojedini članovi opozicije a među njima i sam Vuk Jeremić vrlo često vole da spomenu kako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić oko sebe okupio ljude koji nisu stručni za pozicije koje obavljaju, nazivajući ih raznim imenima poput keramičara, plagijatora i sl.

To bi sve bilo u redu da Jeremić ima dobar argument za to što govori on i njegovi sledbenici, da situacija upravo kod njih nije, pa moglo bi se reći u najmanju ruku katastrofalna.

Naime, na mrežama se pojavilo svedočanstvo Miroslava Aleksića iz Tehničke škole u Trsteniku koju je pohađao davne 1996.godine. Ono što je zanimljivo, je to da je Aleksić na jedvite jade uspeo da prođe treći razred, pošto je isti završio sa nedovoljnim uspehom da pi popravni odradio u avgustu.

 

 

Od jedanaest predmeta Aleksić ima sve same dvojke, osim fizičkog gde je prošao sa odličnim uspehom, praktičnom nastavom i socijologijom gde je dobio završnu ocenu trojku.

Po njegovim ocenama, može se zaključiti da mu srpski jezik i pravopis nikada nisu išli od ruke kao i sabiranje i oduzimanje brojeva, a ako bi kojim slučajem, kažemo kojim slučajem došao na vlast trebalo bi dobro razmisliti o resorima koji bi dolazili u obzir da mu se dodele.

Izgleda da se Aleksić rukovodio onom pesmom: Zbogom školo, nisam te ni vol'o, lud sam bio, što sam dolazio.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Petar

04.10.2021 14:55

Pa ovaj je ekspert.Nikako ne dozvoliti da ovaj ode u inostranstvo.