JEREMIĆEV IZASLANIK ALEKSIĆ OBMANUO NAROD Isplivala prava istina koju je pokušao da sakrije
Alo

 

Aleksić je u ime svog lidera, Vuka Jeremića izneo niz neistinitih informacija, koje su vrlo brzo opovrgnute.

"Građani Trstenika su danas blokirali državni put, jer je bahata naprednjačka vlast izgradnjom kružnog toka ukinula trotoar kojim su se oni i njihova deca decenijama kretali! Posle 12h blokade, ubeđivanja od strane lokalne vlasti, bez medija, uspeli su i radovi su obustavljeni", rekao je Aleksić.

Podsetimo, projekat je urađen 2013. godine u vreme kada je Aleksić bio predsednik opštine.

Prema nezvaničnim informacijama, član Narodne stranke je zvao predsednicu opštine Trstenik Milenu Turk, ucenjivao je i pokušavao da iznudi novac, jer će navodno objaviti snimke, na kojima je ona narodu objašnjavala čiji je projekat i nadležnost.

 

Takođe, trazio je od i od Milene Turk da ga zaposli. Ona ga je prijavila policiji.

Milena Turk, predsednica opštine Trstenik, održaće danas konferenciju, posle koje ide za Beograd kako bi našla neko drugo rešenje za pomenuti kružni tok.

Sto se tice "nestručnih" projekata, oni su nastali 2012. godine kada je predsednik opštine bio Aleksić, potpredsednik Jeremićeve stranke.

Rec je o tri kružna toka, među njima i taj u Osaonici, koji povezuju Trstenik sa putem za Kraljevo.

Pomenuti projekti su sačinjeni nakon što je jedne godine, a pre 2012. zabeleženo 77 saobraćajnih nezgoda.

U Osaonici živi oko 1.000 ljudi, a na put koji nije u funkciji oko mesec dana zbog radova, izašlo je juče oko njih 15 do 20.

Optužbe Aleksića, Jeremićevog izaslanika su neosnovane, a evidentno je da je problem nastao u vreme kada je on bio predsednik opštine.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading