CIPELE ANE BRNABIĆ POSTALE GLAVNA VEST Premijerka pomenula cenu, Slobodan Georgiev se čupa za kosu, đilasoid Nova u neverici zbog ispale
Printscreen

Po instrukcijama Dragana Đilasa navodi se cena cipela koja nema veze sa istinom, a u naslovu se pominje i iznos od četiri minimalne zarade koje je premijerka navodno dala za obuću.

CIPELE ANE BRNABIĆ POSTALE GLAVNA VEST Premijerka pomenula cenu, Slobodan Georgiev se čupa za kosu, đilasoid Nova u neverici zbog ispale

Printscreen

 

Gore navedenim informacijama se služio i Sloba Georgiev, direktor "Newsmax Adria" televizije, koji u svom tvitu ispromovisao brend koji je navodno nosila premijerka Brnabić.

 

 

Da je sve to daleko od istine i da sledbenici ideologije Dragana Đilasa i ostalih opozicionara ne biraju sredstva kako bi ostvarili svoj cilj otkrila je i sama premijerka u emisji "Hit tvit".

Voditeljka Verica Bradić upitala je premijerku Anu Brnabić da li je u emisiju došla u cipelama o kojima je opozicija danima polemisala, a za koje su tvrdili da koštaju 1.200 dolara.

- Ove cipele nemaju nikave veze, osim što na oko liče, na te cipele od 1.200 dolara. Opozicioni mediji su napisali i opširan tekst na tu temu sa nekoliko sagovornika. Ovo nisu te cipele definitivno, pominjali su neke marke, očigledno je dobar šoping u pitanju, jer sam ih ja platila mnogo manje. Ne mogu ni da ponovim marku koju su oni rekli. Eto, još jedan primer "ozbiljnog" novinarstva u Srbiji, raspravljanje na nepostojeću temu. O cipelama, sakoima, svaka čast - poručila je premijerka novinarima koji se ne bave ozbiljnim temama u Srbiji, već raspredaju o cipelama premijerke.

Uprkos tome što ih narod ne želi i ne daje im svoju podršku, deo opozicije je spreman na sve, pa umesto da se bave ekonomijom, planom i programom za predstojeće izbore, oni se bave cenom i modelom obuće koji je nosila premijerka Srbije.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Nena

04.10.2021 13:14

Sve sto alo pise i sve sto na pinku kazu je istina

Mila

04.10.2021 13:26

Pa premijerka i treba da nosi firmirane stvari, pa i cipele. To joj prilici.