VUČIĆ O BAJDENOVOM SPECIJALCU ZA BALKAN Predsednik otkrio šta misli o Eskobaru
Foto: TV Prva Printscreen

Odgovarajući na pitanje da li poznaje Gabrijela Eskobara i šta misli o njemu, predsednik Srbije rekao je da je specijalni izaslanik Stejt depatrtmenta za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar sposoban čovek, kao i američki predsednik Džo Bajden, jer ne može neko biti u vrhu Stejt departmenta a da to nije.

- Ne možete da vodite Ameriku a da nemate sposobne ljude. On poznaje prilike u Srbiji, ne moramo oko svega da budemo saglasni, ali on želi da zna sve. To je njihova želja, podrazumeva se - rekao je Aleksandar Vučić.

On je, odgovarajući na pitanje da li je jedan od razloga zašto ZSO nikada nije formirana i to što bi podsećala na Republiku Srpsku, rekao da je pitanje da li je to tako, jer bi, kaže, Priština želela da ZSO svede na NVO da može da lepi stikere ili okači sliku ili pano.

- To onda ne bi imalo nikakvog smisla. ZSO ili će imati suštinsko značenje ili je potpuno besmisleno i da postoji - zaključio je predsednik Srbije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ivana

03.10.2021 00:30

Čestitam predsedniku Vučiću na svemu što radi za interes naroda i države, nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za našu državu i njene građane.