VUČEVIĆ: Očekujem da se čuju imena onih koji su pomagali tajkunskoj opoziciji u serviranju brutalnih laži protiv predsednika Vučića i njegovog brata Andreja
Foto: Printscreen

Miloš Vučević, potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog Sada je gostujući u jutarnjem programu TV Prva odgovarajući na navode  Predraga Koluvije rekao da nažalost nije iznenađen:

- Nažalost nisam iznenađen onim što sam čuo iz svedočenja Predraga Koluvije, koje su preneli mediji.

Dobro je što je on uopšte bio u prilici da kaže kakve je sve pritiske trpeo i od koga, ko ga je ucenjivao da lažno optuži Andreja Vučića, brata predsednika Srbije . Ja sam i prethodno insistirao na tome da tužilaštvo radi svoj posao, da se slučaj Jovanica do kraja rasvetli.

Važno je da se ništa ne krije da se stvari ne guraju pod tepih. Mislim da je u najmanju ruku skandalozno to što u sistemu MUP -a postoje delovi koji nisu birali sredstva da rade protiv države, da priluškuju i prate predsednika države, da odlučuju o životu i smrti . Isti ti iz sistema MUP- a koji su ucenjivali Predraga Koluviju i tražili od njega da uperi prstom u Andreja Vučića, dostavljali su materijale za konferencije za novinare  jednoj tajkunskoj opozicionoj stranci i njihovim perjanicama- naglasio je Vučević i dodao:

- Mislim tu na Miroslava Aleksića kojeg je Andrej Vučić dobio na sudu zbog povrede ugleda i časti. To je samo jedan u nizu dokaza da se na lažima ipak gradi politička karijera.

Očekujem da će se jasno čuti imena onih koji su i pomagali tajkunskoj opoziciji u serviranju brutalnih laži protiv predsednika države i članova njegove porodice i istovremeno pokušavali da sruše državu i sistem MUP- a. Ovo mora da se raščisti do kraja. 

Ne znam dokle će nas odvesti, ali deluje mi da ćemo, vijajući zeca, isterati lisicu i vuka iz šume. A bio bi i red - zaključio je Vučević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Мијо

02.10.2021 10:26

Свако које тако нешто радио мораће да одговара најстрожије. Тим монструмима који нападају председника и његову породицу је место на доживотној робији.

Una

02.10.2021 11:35

Sve one, koji su učestvovali u iznošenju neistina protiv predsednika , treba imenovati i sankcionisati!

Sara

02.10.2021 14:22

Smeniti svakog ko je iznosio lazi o predsedniku i porodici.