ZASMETALA IM JE ISTINA KOJU JE IZREKLA Đilasovci ponovo napali mladu poslanicu Nevenu Đurić, objavili lažnu fotografiju! Sve se saznalo
Foto: Printscreen

Poslanica Srpske napredne stranke Nevena Đurić je tokom gostovavanja na RTS pokazala kako se znanjem i odlučnošću pobeđuje, pa je tako odbrusila Dragani Rakić, potpredsednici Demokratske stranke, koja se inače nalazi pod potpunom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

Nakon toga se odmah našla na meti uvreda izaslanika Dragana Đilasa.

Portal “Nova S” koji se nalazi pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, objavio je sraman tekst u kojem su pokušali da ponize mladu poslanicu.

Očigledno je da ova pametna devojka smeta Đilasu i njegovoj desnoj ruci, Mariniki Tepić, pa su tako preko Đilasovog portala pokušali na šovinistički način da je ponize, stavljajući bombastičan naslov “Ko je besna naprednjakinja sa RTS: Gašićeva uzdanica koja čeka Vučićevu pohvalu”.

Sada su se napadi nastavili, ovog puta su izmislili da se na fotografiji koja je nastala u Aušvicu nalazi upravo Nevena Đurić, iako mlada poslanica SNS nikada nije ni bila u Poljskoj.

ZASMETALA IM JE ISTINA KOJU JE IZREKLA Đilasovci ponovo napali mladu poslanicu Nevenu Đurić, objavili lažnu fotografiju! Sve se saznalo

Printscreen

 

 

Nevena Đurić je u intervjuu za Alo istakla da je očekivala napade od strane Đilasa i njegovih istomišljenika.

- Ukoliko mislite na nervozu, histeriju i napade panike od tajkunsko mafijaškog klana pod kontrolom Dragana Đilasa, svakako da je to očekivano. Euforija i panika, silni tekstovi u žutim medijima u kojima bezuspešno pokušavaju da operu svoje ukaljane obraze, jasno pokazuju da njih isključivo zanima samo povratak na vlast s ciljem da se nastavi pljačka i uništavanje Srbije koje smo već imali prilike da vidimo. A lepo im je rekao Aleksandar Vučić da će ih svako ko dođe kao naš predstavnik u duelu s njima suočiti s rezultatima koje je obezbedio lično Aleksandar Vučić i koji su deo politike koje on sprovodi, a koju mi punog srca zastupamo. Uvek ćemo ih suočiti s činjenicom da nemaju nikakav rezultat, da nemaju nikakvu politiku i da se uvek pokaže njihova ogoljena želja za vlašću zbog moći i zbog para, a narod im uvek pokaže da nemaju nikakvu podršku - rekla je Đurić, a ceo intervju možete pročitati OVDE.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Сузана

24.09.2021 14:06

Ђиласовци само пласирају лажи и измишљају.

Tara

24.09.2021 14:08

Opoziciji smeta mlada i uspešna devojka zato i izmišljaju svakojake laži, kako bi je ocrnili i stavili ljagu na nju.

Slavica

24.09.2021 15:09

Zapusila je usta opoziciji u jednoj recenici. Istina najvise boli, bravo Nevena!

Bobana

24.09.2021 21:26

Smeta im zato sto je mlada Nevena rekla samo istinu o njima.

stevo

25.09.2021 01:26

Mlada i ambiciozna.Puno srece u daljem radu

Dragan

25.09.2021 03:23

Upravo tako, Nevena nije slagala nijednu jedinu reč a to je ono što je najviše isprovociralo nazovi opoziciju da počne prljavu kampanju protiv nje.