ŠOVINISTIČKI I SRAMAN NAPAD ĐILASA I MARINIKE Pokušali da ponize mladu poslanicu Nevenu Đurić (FOTO)
Foto: Alo/ilustracija

Nakon što je sinoć na RTS-u poslanica Srpske napredne stranke Nevena Đurić pokazala kako se znanjem i odlučnošću pobeđuje, odgovorivši na sramne napade Dragane Rakić, potpredsednice Demokratske stranke, portal “Nova S” koji se nalazi pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, objavio je sraman tekst u kojem su pokušali da ponize mladu poslanicu.

Očigledno je da ova pametna devojka smeta Đilasu i njegovoj desnoj ruci, Mariniki Tepić, pa su tako preko Đilasovog portala pokušali na šovinistički način da je ponize, stavljajući bombastičan naslov “Ko je besna naprednjakinja sa RTS: Gašićeva uzdanica koja čeka Vučićevu pohvalu”.

ŠOVINISTIČKI I SRAMAN NAPAD ĐILASA I MARINIKE Pokušali da ponize mladu poslanicu Nevenu Đurić (FOTO)

Printscreen

 

 

Važno je istaći da Nevena Đurić za razliku od Đilasa nije opljačkala Srbiju i da za razliku od Marinike nije promenila pet stranaka.

Podsetimo, Nevena Đurić je na RTS-u istakla da je Đilas prvi pričao da nema vakcina u Srbiji, a potom prvi stao u red da se vakciniše, dodavši da je vakcinisan i predsednik DS Zoran Lutovac.

– Meni je nezamislivo da neko danas u Srbiji govori nešto negativno po pitanju toga kako se Srbija izborila sa koronom. To je prosto nedopustivo. Vaš gazda je prvi govorio kako u Srbiji nema vakcina, pa prvi stao u red da primi te iste vakcine. Jeste primili vakcinu, je l’ primio Lutovac vakcinu, je l’ primio Đilas? Svi ste vakcinisani, ljudi moji – rekla je ona.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Nena

22.09.2021 13:18

Nevena Djuric je rekla sve kako I jeste,i pored ograničenja i protokola emisije,rekla je suvu istinu,opozicija samo nesto pridikuje a i sami znaju da nisu u pravu,navikli da samo pricaju suprotno od istine i činjenica!Prvi su stali u red za vakcine!

Darko

22.09.2021 16:16

Njih dvoje su sami sebe ponizili za nerednih 100 godina, tako da oni ovoj divnoj, inteligentnoj devojci ne mogu ni da priđu.

Kika

22.09.2021 17:18

Na mladima svet ostaje. Bravo za mladu snagu koja se pametom i mudroscu bori protiv preletaca i perača prozora.

Мијо

23.09.2021 00:19

Најоштрије осуђујем овакво бахато и крајње безобразно понашање данашње опозиције овим нападима се мора стати на пут. Невена је говорила праве чињенице за опозицију све то што је рекла за њих рекла је праву истину а то опозицију највише боли. Цела политлика који пропагира опозиција је политика пропасти за ову земљу.