ANTIĆ O UVREDAMA ĐILASOVIH KOČIJAŠA Ovo je primer u kakvoj prljavštini bi se našla Srbija kada bi je vodila psovačka i preteća politika!
Tanjug/ Dimitrije Goll

Saopštenje Aleksandra Antića vam prenosimo u celosti:

"Šta još treba da se desi da neko zaštiti predsednika Vučića od napada?

Predsednik Aleksandar Vučić i njegova porodica godinama su otvorena i nezaštićena meta za pretnje i najniže uvrede njegovih političkih protivnika, ali to što je na njegov račun izgovorio Marko Vidojković prešlo je svaku granicu.

Pod maskom zabavljača kojem je baš sve dozvoljeno, ovaj čovek godinama vređa predsednika Republike najprizemnijim rečima, da bi mu sada uputio nezamislive psovke i uvrede. I to ne na ulici ili u kafani, nego javno, preko medija pod kontrolom Dragana Đilasa i njegovih partnera.

Šta je sledeće što treba da bude izgovoreno na ovim medijima protiv predsednika Vučića da bi ga zaštitilo neko novinarsko udruženje ili neka od međunarodnih organizacija koje svakog dana mere slobode i pristojnost na srpskoj političkoj sceni?

Kočijaške psovke i otvorene pretnje na račun predsednika Vučića i njegove porodice od danas su jedina politika koju protiv njega imaju njegovi protivnici. Izgleda da je to oduvek bila, a sada je samo postala javna. Ovo je najbolji primer u kakvoj prljavštini bi se našla Srbija kada bi je vodila psovačka i preteća politika."

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading