SINIŠA MALI O SUSRETU SA HOLIVUDSKOM GLUMICOM Tog dana je svet gledao u njih: Dao sam joj svoj broj telefona...
Printscreen

Pored brojnih zanimljivosti, o kojima je ministar prethodno pričao, na insisitiranje novinarke nije mogao da prećuti detalje o svom bliskom susretu sa holivudskom glumicom Hilari Svonk.

- Nisam bio svestan da će to biti na televiziji. Ostavio sam telefon u šeširu. Ona me je pitala nešto, a ja sam joj odgovorio - započeo je Mali.

- Dao sam sve od sebe, da predstavim i sebe i Srbiju - prisećao se ministar.

Naveo je da dok je sa glumicom pričao nije obratio pažnju na mobilni telefon, koji je držao u unutrašnjosti šešira, ali i da je kada je pogledao u ekran uređaja imao šta da vidi.

- Ja telefon držim u šeširu, i dalje, ona je rekla da mora da ide na snimaje. Zahvalio sam joj se na druženju i rekao da se nadam da ću je čuti - priznao je Mali.

Propušten poziv

Kada je ministar finansija pogledao u telefon, na njemu je bilo nekoliko propuštenih poziva i to od Aleksandra Vučića.

Na početku je ministar mislio da će ga Vučić kritikovati, pa je odgovor odložio dok ne sačeka kraj meča i pobedu Novaka Đokovića, koja će omekšati eventualnu reakciju predsednika Srbije.

- Znao sam da će drugačije da reaguje ako Nole pobedi.  Pitao me je šta ja na RTS-u radim... - istakao je Mali, koji je predsednika prekinuo rekavši mu da je Nole pobedio, kao i da je to važno.

Nakon toga je priznao da je imao još kontakata sa glumicom.

- Bili smo u kontaktu, ali se ništa nije desilo - zaključio je Mali.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading