KOVAČEVIĆ O POREĐENJU VUČIĆA SA TUĐMANOM: Tajkun Đilas se udružio sa Hrvatima u rušenju predsednika Srbije
GO Zemun

- Brutalna orkestrirana kampanja koja je pokrenuta iz regiona protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ponovo se nastavlja i to iz Đilasovih tajkunskih medija koji su se udružili sa kolegama iz Hrvatske. Svi oni imaju samo jedan cilj, a to je rušenje Aleksandra Vučića. Ista je direktiva i iz Zagreba, Podgorice, Sarajeva kao i iz beogradskih plaćenih medija koje kontroliše  bahati medijski oligarh Dragan Šolak i propali političar Dragan Đilas - istakao je Kovačević.

On je rekao da ova prljava kampanja protiv predsednika Vučiča ni malo ne čudi, sa obzirom da je naša država izložena sve većim pritiscima.

- Ako pažljivo pročitate bljuvotine takozvanog novinara Duhačeka, možete primetiti da je ceo intervju kontradiktoran. On navodi da je Vučić opsednut hrvatskim medijima, a onda kaže da je istina da ti isti mediji stalno prate Vučića u stopu. Zapravo su hrvatski mediji opsednuti predsednikom Srbije i svakodnevno pišu desetine naručenih tekstova protiv njega - kaže Kovačević.

On navodi da Duhačeku nije dovoljno što leči svoje frustracije nazivajući Vučića paranoikom i ludakom, već mora da ga upoređuje sa zlikovcem Franjom Tuđmanom.

- Očigledno je da zbog strahovitog ekonomskog napretka Srbije raste nervoza u hrvatskim i pojedinim beogradskim tajkunskim krugovima. Svesni su i jedni i drugi da Srbija gura silovito napred i da će već do kraja godine prvi put u istoriji prestići Hrvatsku po stopi BDP-a. Jasno je njima da Srbija više nije slaba i da nema predsednika koji će im ljubiti skute i izvinjavati se za svaki potez, kao što je radio svojevremeno Boris Tadić - istakao je Kovačević.

Dok god Hrvati na najbrutalniji način napadaju i vređaju predsednika Srbije, to je pokazatelj da je naša zemlja na pravom putu, zaključio je predsednik GO Zemun Gavrilo Kovačević.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading