"Neće nas Srbija još desetljećima stići" Vučić o hrvatskim medijima: To njih najviše boli!
Printscreen

Teme razgovora bile su odnosi dve zemlje, situacija u regionu, ekonomska saradnja i turske investicije u Srbiji.

Vučić je naveo da je sa predsednikom Erdoganom bilo najviše reči o brojnim infrastrukturnim projektima, odnosno o izgradnji puteva širom Srbije.

Kako je predsednik Vučić najavio, Erdogan će do kraja godine doći u posetu Srbiji.

 

 

Vučić kaže da je kampanja hrvatskih mediji u kojima je on glavna tema usmerena protiv Srbije.

- Toliko su lepog i pozitivnog o meni napisali. Sve što kažu rado bih potpisao i prihvatio. Optužiće ih da su gori od srpskih tabloida. Nikada ovakva kampanja nije bila protiv nekog sa toliko naručenih tekstova u svim hrvatskim medijima. Ono što im je najbolnije, pored priča o tome kako Srbija nabavlja oružje, priče o srpskoj zastavi je ona j naslov "Neće nas Srbija još desetljećima stići".

- Oni tu ne govore o apsolutnom BDP već o Per capite BDP, ali se i taj odnos menja i sve više smanjuje. Mi njima čestitamo što su ekonomski napredovali i postali deo EU i NATO i tako ostvarili svoje snove. Ponoviću još jednom, Srbija se neće plašiti i stideti svojih uspeha. Bežali su nam u ukupnom BDP-u, a sada ćemo završti igodinu približno. Srbija stiže i prestiže Hrvatsku po svim ekonomskim parametrima i to je ono što ih najviše boli.

 

 

- Čestitam im na svim uspesima, ali ja se radujem svim uspesima moje zemlje, radujem se i naoružanju i našoj jakoj vojsci koja nikog ne napada niti ima želju, već štiti intereese Srbije i srpskog naroda. Radujem se jakoj Srbiji - kaže Vučić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Gabrijela

18.09.2021 22:35

Hrvate boli što Srbija prosperira na svim poljima, a najviše ih boli što smo njih prestigli.