FAŠIZAM ĐILASOVE NOVINARKE Srbi koji su došli u Srbiju su okupatori!
Tanjug

Ništa novo za srbofobni list Danas koji kontroliše Dragan Đilas, ali narod Srbije treba da zna kakvi ustašoidni novinari šire otvoreno fašističke stavove iza maske liberšake, građanerske i ljuskopravaške ideologije oličene u ovom antsrpkom listu, delu kvazileite i političara koji dele slične "vrednosti".

FAŠIZAM ĐILASOVE NOVINARKE Srbi koji su došli u Srbiju su okupatori!

Printscreen

 

I dok predsednik Srbije Alkesandar Vučić, Milorad Dodik i patrijarh Porfirije pozivaju srpski narod na slogu i jedinstvo, Đilasovi kolumnisti odmah rovare po starom dobrom običaju stranih slugu spremnih na svaku vrstu subverzije u zamahu autošovinističkih i fašističkih ideja.

Evo kako se "objektivni" novinari, suočeni sa politikom sa kojom se ne slažu, postaju kapoi slični onima koji su razdvajali Srbe na putu za logor Jasenovac, o kojem budi rečeno, list Danas piše da je ubijeno 80.000 ljudi, skandalozno umanjujući broj mrtvih i pljujući po srpskim žrtvama ustaškog genocida.

Ovog puta Sena Todorović vešto broji krvna zrnca Srbima i navodi da svi oni koji nisu rođeni u njoj, zapravo okupatori.

Vučić i svi Srbi poreklom iz Republike Srpske i Bosne i Hercegovine su okupatori u Beogradu insinuira Sena Todorović.

Međutim, Đilasova novinarka Sena Todorović veoma dobro zna da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rođeni Boegrađanin koji sa ponosom ističe svoje poreklo, pa je ovim komentarom pokrenula i pitanje onih koji su rođeni u Srbiji ili jednostavno, onih koji smetaju njenom gazdi i politici koju predstavlja oličenoj u autošovinizmu i servilnj politici zatiranja Srbije i srpskog naroda u korist stranih gospodara.

Interesanto, kolumnistkinja lista Danas baš na Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave proteruje iz Srbije sve Srbe koji njoj i Đilasu nisu po volji.

Prebrojte dobro krvna zrnca Srbi i kod Sene Todorović da proceni jeste li okupator u svojoj otadžbini - Tako izgleda Đilasova demokratija i demokratija njemu bliske medijske, društvene i političke umišljene elite.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Ruzica

15.09.2021 22:44

Ni na ovaj sveti dan ne mogu obuzdati mrznju. Sramota!

baka

15.09.2021 22:48

Zivjela Republika Srpska! Zivjela Srbija !

Dejan

15.09.2021 23:10

Ja sam rodom iz Raškog okruga i ne osećam se ništa većim Srbinom od Srbina iz Knina, Banja Luke ili Nikšića. Ti ženo imaš posetioce u glavi...Živela Srbija!!!