NEMAM NAMERU DA PONIŽAVAM SRBIJU Vučić o napadima na našu zemlju i pritiscima da ga sruše
Printscreen/ Prva

Vučić je, na TV Prva na konstataciju da se od Srbije traži da prizna genocid u Srebrenici, naglasio da je već ušao u 10 godinu na vlasti, da su neki kao Angela Merkel vladali 16, neki 30 godina, ali neki i dve i tri, te da je zadovoljan što je sve uradio ovo vreme.

- Da ponižavam Srbiju nemam nameru. Znam kakvi sve udari čekaju. Vidim da su uložili stotine miliona evra za moje svrgavanje. Desetine miliona stranica odštampanih protiv mene. Hiljade portala napravljeno je i finansirano od tajkuna i spolja ne bi li se srušila vlast u Srbiji, dovelo "lutkarsko pozorište" na vlast sa ciljem da na vlasti bude neko kao 2008. kada je obezbeđeno da Srbija nema reakciju na jednostrano proglašenje nezavisnosti Kosova - objasnio je on.

 

 

Istakao je da njega samo zanima Srbija, da za nju živi i da ga je baš briga šta će da mu se desi.

- Ostao je politički testament najviše izgrađenih autoputeva. U decembru ćemo se pohvaliti sa deset autoputeva i brzih saobraćajnica u izgradnji. Neću završiti na smetlištu istorije. Možda u fizičkom smislu, ali u istorijskom kao moji prethodnici svakako neću - podvukao je on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Zeljko

05.09.2021 16:26

Sa Vučićem na vlasti nema priznanja Kosova, ima saradnje sa Republikom Srpskom i sa svim Srbima na Balkanu, ima povećanja plata i penzija, ima gradnje, infrastrukture, i to je samo jedan deo koji nismo imali za vreme bivše vlasti.

Ivana

05.09.2021 17:42

Vučića niko ne može da sruši, jako je važno da građani Srbije žive bolje. Nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za našu državu i njene građane. Hvala predsedniku Vučiću na svemu.

Klara

06.09.2021 02:25

Naša država je jaka, nikakvi pritisci neće nas poremetiti.