Nikodijević: Prirodno da Vučić bude zajednički kandidat na izborima
Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Član Predsedništva SPS Nikola Nikodijević odbacio je danas navode pojedinih medija da socijalisti na lokalu ne žele da podrže predsednika Srbije Aleksandra Vučića kao zajedničkog kandidata na predstojećim izborima i istakao da su odnosi SNS i SPS godinama odlični.

Nikodijević je rekao da je sasvim prirodno da Vučić bude zajednički kandidat SNS i SPS na predsedničkim izborima i dodao da očekuje da će pobediti u prvom krugu.

"Apsolutno je logično da i na gradskim i eventualno na parlamentarnim izborima, ukoliko ih bude, imamo zajedničku saradnju sa SNS i da nastavimo uspešno započete projekte, na dobrobit građana", rekao je Nikodijević za Tanjug.

On je naveo i da je Grad Beograd najbolji primer kako odnosi SNS i SPS funkcionišu.

"Osam godina radimo fantastičan posao, odluke se donose dogovorom i konsenzusom i nijedan jedini problem socijalisti i naprednjaci nisu imali za ovih osam godina u Beogradu", rekao je Nikodijević, koji je i predsednik Skupštine grada Beograda.

Dodao je da dve stranke odlično sarađuju i u Skupštini grada i u svim beogradskim opštinama.

Kako kaže, ne postavlja se pitanje iz koje političke opcije dolazi neko kada se odlučuje o brojnim važnim pitanjima.

"Takva saradnja daje izvanredne rezultate. Gradi se Beograd, počinjemo gradnju metroa, razvijamo Beograd u svim pravcima. Verujem da tako treba da ostane i u narednom periodu", naglasio je Nikodijević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading