SINIŠA MALI APELUJE NA OPOZICIJU DA NE NAPADA DECU PREDSEDNIKA VUČIĆA Srbija se ne vraća u prošlost, u vreme gde vi uzimate pare, pa ih odnosite u Hongkong i Mauricijus
Printscreen/ Prva

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je zastrašujuća kampanja koja se vodi protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice i poručio da su napadi na decu predsednika apsolutno neprihvatlji.

"To govori o stepenu mržnje, o čedu tih neistomišljenika, koji su ranije vodili zemlju. Govorim o (Draganu) Ðilasu i ostalima", rekao je Mali za TV Prva.

Mali je apelovao na predstavnike opozicije da ne napadaju decu.

"Srbija se ne vraća u prošlost, Srbija se neće vratiti u vaše vreme gde vi uzimate pare pa ih odnosite u Hongkong, Mauricijus...", rekao je Mali.

Upitao je šta je to, kako je rekao, Vučić nekome pogrešno uradio da bi zaslužio da mu neko napada decu i istakao da se predsednik bori za Srbiju svaki dan, obilazi sela, gradove, pomaže ljudima, gradi puteve, kanalizacije, a istovremeno raste prosečna i minimalna zarada.

Mali je rekao da podršku najvećeg broja građana Srbije i njegovu i poručio predsedniku da se nada da će on, kako je naveo, "imati snagu i energiju da nastavi dalje i sačuva svoju decu od ludila opozicioine stranke"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Danka 85

28.08.2021 16:52

Pravi borci i igraci ne igraju prljavo, ovi niski udarci samo govore o njima jer ipak ako je ista svetinja onda je to porodica !

Ivana

28.08.2021 21:43

Vreme je za čišćenje stranke od ljudi koji sarađuju sa Draganom Đilasom.

Klara

28.08.2021 22:39

Đilas i njegova banda nemaju granicu! Decu ostavite na miru, ništa nećete postići, samo sve dublje padate u očima naroda. Fuj!

stevo

29.08.2021 00:37

Opozicija je spala na niske grane i ocajnicki pokusava da dodje do cilja...

Dragan

29.08.2021 01:33

Ma neka ih neka napadaju a tako svakim da nom gube i ovo malo glasova građana Srbije koji tačođe bar većina ne podržavaju ovakvu prljavu kampanju opozicije.