PETKOVIĆ OŠTRO OSUĐUJE PRETNJE UPUĆENE PREDSEDNIKU VUČIĆU Nadležni organi moraju da reaguju, kao i Tviter!
Tanjug

On je u saopštenju medijima naveo da bi, budući da su pretnje upućene preko Tvitera, ta društvena mreža takođe trebalo da reaguje i da targetira nasilnike i govor mržnje, umesto što "označava pojedine medije i određene nosioce državnih funkcija zbog posla kojim se bave".

Petković je dodao da oni koji su u stanju da bilo čijoj deci upute najmorbidnije pretnje, nemaju ni razuma, ni stida, niti Srbiji žele dobro.

"Pokazalo se po ko zna koji put da što su bolji rezultati u ekonomiji i opštem napretku i prosperitetu zemlje koje Srbija na čelu sa predsednikom Vučićem postiže, to su snažniji udruženi napadi na predsednika, a posebna meta u nedostatku agrumentacije postaje njegova porodica", naveo je Petković.

Kako je istakao, svima je jasno da su takve poruke direktno inspirisane politikom mržnje prema predsedniku Vučiću koji deo opozicije plasira preko društvenih mreža i svojih medija kojima diktira uređivačku politiku.

"Oni koji su ekonomiju ove države razorili zarad lične koristi ne prezaju ni od čega kako bi se ponovo dočepali funkcija. Ali Srbija više neće biti instrument za bogaćenje tajkuna. Srbija mora da ide napred i da ostvaruje još bolje rezultate, a to može samo uz predsednika Aleksandra Vučića i zato mu pružam punu podršku da izdrži sve ove napade zbog građana Srbije i njihove budućnosti", rekao je on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading