NEZAPAMĆEN PROGON NOVINARA Đilas i njegova zaposlenica Marinika Tepić: Ti si zlo, moraš da mrziš Srbe i da pričaš da su genocidni! (FOTO)
Alo/ Ilustracija

Nezabeleženo je da jedna politička stranka targetira jednog novinara, urednika i vlasnika novina na ovakav način.

Zato što ne želi diktaturu stranaca, zato što se bori za istinu o zločinima na KiM učinjenim protiv Srba, zato sto je podržao litije u Crnoj Gori, zato što je objavio specijal o Srebrenici kojim se demantuje da su Srbi genicidan narod, zato što veruje u ekonomski i vojno jaku Srbiju, zato Mariniki Tepić, koja je zaposlena u Đilasovom Multikomu, i Draganu Đilasu smeta!

Vučićević ne deli stavove da su Srbi genocidni i za razliku od Đilasove zaposlenice Marinike Tepić, Dragan Vučićević ne piše laži o tome da je Srbija držala koncentracione logore za Hrvate!

Već smo navikli da im je trn u oku svako ko voli svoj narod i brine o  njemu.

Lažna elita priznaje samo one koji se prostiru pred strancima, autošoviniste koji idu u strane ambasade po uputstva kako da treba da se odnose prema svojoj zemlji.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Zeljko

25.08.2021 23:16

Đilas je osnovao "Savez za Kosovo", znači bez Metohije što direktno govori da je Kosovo nezavisno za njega, a Marinika Tepič govori da smo genocidan narod, ne zna se ko je jadniji od ovo dvoje.

Klara

26.08.2021 00:53

Gospode Bože... Kakvo đubre od čoveka Đilas!

sasa

26.08.2021 08:40

Kakvi licemeri ovi djilasovci,srbomrzci kojima ocito nije stalo do svoje zemlje,vec samo do licnih interesa,.licne koristi

Milan

26.08.2021 09:17

Đilas misli da se ovakvim ponasanjem moze vratiti na vlast! On je dostigo dno dna!