VULIN IZNEO SVE U JAVNOST Zašto SNS ćuti?!
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC

Vulin se upitao i zašto SNS ćuti i podsetio da članstvo te stranke ćuti i kada su u pitanju napadi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

"To što Dragan Đilas ne vidi ništa loše u prebijanju Gage Antonijevića od strane Dragana Bjelogrlića, nije ništa čudno. Šta drugo i da kaže nasilnik koji je prebio svog tasta i ženu i sve pred decom. Njemu je prebijanje starca dokaz da pripada eliti.

Ne čudi mene što javnost koju je pohvalio tviter ćuti, mene čudi što ćuti SNS.

Da je Dragana Bjelogrlića udario neki glumac blizak SNS-u, našlo bi se više od jednog ministra i više od jednog poslanika koji bi se oglasili saopštenjem i osudili svako nasilje. Sada ćute, baš kao što ćute kada Vučića optužuju za fašizam, jer je demantovao laž da mu se sin ženi. Vučića ne brane njegovi partijski drugovi, a zabranjeno mu je da se brani sam. Strah je najveći saveznik siledžija, svi oni koji su došli na vlast preko Vučićevih leđa, a sada razmišljaju da li će ih neko napasti i kakva im je slika u očima lažne elite koja ne prestaje da pljuje po luksemburškim medijima i ne treba da budu deo vlasti. Neka se izvine za ružnu prošlost i neka još jednom promene stranu, ako bi ih iko i poželeo u svojim redovima. Fašizam menja svoje oblike, ali zlo ostaje isto, od spaljivanja knjiga do cenzure na tviteru, od napada na skupštinu do prebijanja starca", izjavio je predsednik Pokreta socijalista i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Rada

24.08.2021 11:23

Bravo Aco, ne cudis se samo ti, cude se mnogi zasto clanovi SNS a ne brane svog predsednika, i ne daju mu podrsku , Predsednika cini mi se okruzuje mnogo lenjih buba koji uzivaju na tudjim zaslugama. Mnogi ce preletati ako pocne da radi metla. Ili radi ili se skloni.Vucic to mora da prelomi.

Jelena

24.08.2021 11:34

Svaka cast ministre. Da nije Vucica videli bi mnogi iz SNS gde bi ih narod postavio. Nebi mnogi videli ministarsku fotelju ni Skupstinu. Vucic sa takvima mora rascistiti. Mnogi od tih su skriveni neprijatelji Vucicu. Narod to vidi i zameri mu sto ne rascisti u svojim redovima.