NASILJE MORA DA BUDE KAŽNJENO Vučić o napadu na Gagu Antonijevića
Printscreen/ Happy

Vučić kaže da je sve dozvoljeno lažnoj eliti, govoreći o licemerju povodom toga što je Dragan Bjelogrlić tukao Gagu Antonijevića.

On je podsetio da su godina dana trajale demonstracije zbog prebijanja Borka Stefanovića, iako to nije ni bio stvarni razlog za demonstracije.

- Danas ste mogli da vidite da neki misle da je dozvoljeno krvničko tući svakoga za koga oni misle da nije njihov, da ga krvnički tuku i da imaju pravo na to. Malo sam pogledao snimak, nisam u celini video ceo snimak. Šta je suština, suština je u tome je da oni hoće da kažu, sladostrasno navijaju prebijanju čoveka. Čuo sam večeras rečenicu Gage Antonijevića "Šta sam loše uradio za Srbiju?" Očigledno je problem što je Gaga Antonijević rekao hvala državi Srbiji što je pomogla u finansiranju filma “Dara iz Jasenovca”- rekao je predsednik Vučić.

Predsednik kaže da bi u ovom slučaju i ćutanje bilo nepristojno, a kamoli sladostrasno podržavanje takvog Bjelogrlićevog akta.

Vučić je podsetio da je Gaga Antonijević uradio i film "Zaspanka za vojnika".

Antonijević je prekinuo princip nemešanja u istoriju srpskog naroda u filmu. Nama je zagrebačka čaršija vodila ovde politiku još od 70-tih, uvek smo se plašili da ih ne uvredimo, objasnio je predsednik Srbije.

- On je sedeo, skoro ležao. Bio je u nemogućoj poziciji. Potpuno miran je sedeo sa prijateljima i izubijan je bez razloga - rekao je Vučić.

Vučić je rekao da kao u slučaju Borka Stefanovića, država mora da reaguje u skladu sa zakonom.

- Nasilje mora da bude kažnjeno - rekao je on.

Vučić je zamolio ljude da zamisle šta bi bilo da se desilo da Gaga Antonijević pretuče Dragana Bjelogrlića.

- Da li bi to tada nazivali "kafanskom tučom"? - pitao je Vučić.

Imali bismo haos u Beogradu da se to desilo, tvrdi predsednik.

Pratite blog uživo!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading