JEREMIĆ SE BAHATI U MILOČERU 100 evra za ručak? Prava sitnica!
Alo

Jeremić u Miločeru troši stotine evra na samo jedan obrok u najskupljim restoranima dok se sprema za kampanju po Srbiji gde će tražiti poverenje naroda koji je u njegovo vreme živeo sa prosečnom platom od 34 hljade dinara.

Tako se lider Narodne stranke obreo u jednom od najskupljih mesta u Miločeru - restoranu Langust.

O kakvom se samo bahaćenju Jeremića radi svedoči i cenovnik ovog restorana prema kome je, za jedan obrok za četiri osobe, potrebno izdvojiti više od 100 evra.

Za glavno jelo u ovom restoranu potrebno je izdvojiti od 2000, pa do preko 6000 dinara. A gde je još prilog, salata i piće čije se cene kreću u proseku od 500 do 2000 dinara.

Jeremić očigledno namerava da i dalje bestidno prodaje narodu priču o nekakvom revanšizmu i pravdi dok on uživa u hrani sa pogledom na more nadomak Svetog Stefana, za koji ga vezuju brojne uspomene, kao kada je sa Milanom Roćenom u telefonskom razgovoru tamo planirao pravljenje privatne žurke dok su usput rasturali zajedničku državu Srbije i Crne Gore, smejući se i govoreći kako su "je*ali majku Srbiji i Crnoj Gori".

Jeremić "je*ao majku Srbiji", a sada ima novi plan sa strancima - Hobotnica kreće da ponovo zauzme Beograd!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
No Mercy

22.08.2021 09:42

Dok se predsednik solidariše sa radnicima i cepa mortadelu sa majonezom,dotle Vuk jede morske plodove.Možda je mortadela sa maslinama pa je i predsednik dohvatio malo mora..

Cvijetin Jevtić

22.08.2021 10:02

Vuku Jeremić. Vuče,Kad l' će ti ,da presedne večera!?. Mnogo ste uzeli,još vam je Vlada Kosova , Dala?,za potpis Aneksa _Ugovor,o Priznavanju Kosova u Ujedinjenim Naciji u visini i do,* nekol'ko miliona dolara,a,mi,takvog smo,posebno platili, Više miliona Evra. Uzmimo si,i bio naj bogatiji čovek sveta. Sad,isti taj se razbacije po Crnoj Gori, Dok,mi,grcamo,da,*preživljavanje*,kojem smo više gladni,penzija mala, "Dokle,vuče,da nam ,tako radzas, Narod,jadi:_Vucina se slađi, Predjelo ti svako jelo,odsad, Takvog vuka,treba u tamnicu".

Gaga

22.08.2021 10:48

Mali Pozderac hoće da se dokopa državnih jasli da nastavi tamo gde je stao, idi obidji djedovinu i tamo ostani pusti nas da propadnemo. Troši to što si pokrao i za šta te niko nije ganjao ne čačkaj mečku.