"NE DAVIMO BEOGRAD" U ŽESTOKOM OBRAĆANJU Jasno rekli šta misle o Đilasu, Mariniki, Jeremiću, Đorđeviću i Gajiću, a nije ništa DOBRO
Foto: Printskrin

 

“Ne davimo Beograd je upravo i nastao jer veliki broj građana nije bio zadovoljan načinom rada političkih partija i ponašanjem njihovih lidera. Mnoge od ovih partija imale su vodeću ulogu u siromašenju našeg društva, uništavanju institucija i kontroli medija”! Svojim ponašanjem u kome je jedini vid političke borbe vlastito pozicioniranje unutar opozicije, upravo potvrđuju da je neophodno da na scenu dođu novi ljudi koji će zastupati drugačije politike koje nisu okrenute protiv nekoga, već se bave rešavanjem životnih, svakodnevnih problema u interesu građana. Pored uvreda, zbog naše odluke da, ukoliko na izbore izlazimo, to bude u programski bliskoj koaliciji sa srodnim organizacijama, napadaju nas i da rušimo “jedinstvo opozicije”, kažu iz pomenute organizacije.

"Često ove optužbe dolaze upravo od lidera i stranačkih funkcionera, koji su svaki put kada su bili u prilici i kada su smatrali da je to njihov interes, učestvovali u cepanju i usitnjavanju političkih stranaka. Raspala se i zajednička lista koja je 2018. godine izašla na gradske izbore, raspao se Savez za Srbiju, raspao se dogovor oko bojkota izbora, raspala se Ujedinjena opozicija Srbije, a raspadaju se i pojedinačne stranke tih istih koji navodno zagovaraju jedinstvo, jedna od njih čak 14 puta od svog osnivanja", rekli su iz "Ne davimo Beograd".

Podsetimo, funkcioner Vuka Jeremića, član Narodne stranke, Vladimir Gajić, je posle lidera Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa udario na “Ne davimo Beograd”.

"U pravu su što hoće samo na izbore… hvala Bogu", napisao je Vladimir Gajić na Tviteru kao odgovor na tvit Dobrice Veselinovića aktiviste “Ne davimo Beograd”:

"Iz krvi komunista i rodoljuba nicale su pesnice bunta i opomene, pesnice revolucije, pesnice slobode. Streljali su nas ali nikada nisu ubili, nikada pokorili. Mi smo zgazili mrak i suncu oslobodili put"

Takođe, Mlađan Đorđević, jedan od najbližih saradnika i kum Dragana Đilasa je pre nekoliko dana na Tviteru napao Nebojšu Zelenovića i predstavnike pokreta “Ne davimo Beograd”, optužujući ih za saradnju sa Sorošem aludirajući da su strani plaćenici.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading