Siniša Mali: Zašto Đilasovi mediji ne pišu da su za vreme vlasti njihovog vlasnika nacionalne penzije kasnile i po godinu dana?
Tanjug

 

Objavu Malog vam prenosimo u celosti.


"Mediji Dragana Đilasa, po direktivi svog nalogodavca, još jednom objavljuju gnusne laži i tvrde da kasni isplata nacionalnih priznanja za zaslužne sportiste za mesec avgust. Istina je, kao i uvek kada je u pitanju Dragan Đilas, potpuno drugačija. Naime, nacionalna priznanja se isplaćuju u periodu od 10. do 24. u mesecu. Praksa je @omladinaisport da isplate vrši na početku tog perioda, do 15. u mesecu, odnosno u slučaju kada je taj datum za vreme vikenda, prvog sledećeg radnog dana. Dakle, nema reči o bilo kakvom kašnjenju, a sve uplaćujemo u dan i u dinar.

Siniša Mali: Zašto Đilasovi mediji ne pišu da su za vreme vlasti njihovog vlasnika nacionalne penzije kasnile i po godinu dana?

YT/ N1

 

 

Zašto Đilasovi mediji ne pišu o tome da su za vreme vlasti njihovog vlasnika nacionalne penzije kasnile i po godinu dana? Ako već pominju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, neka kažu i nešto o tome da od njegovog dolaska na vlast nacionalne penzije nijednog meseca nisu kasnile. Sve se isplaćuje na vreme i to svaki dobitnik nacionalnih priznanja može da potvrdi. Osim toga, iznos nacionalnih priznanja raste iz godine u godinu, jer se obračunava na osnovu prosečne zarade, a ona u kontinuitetu raste upravo od 2012. godine. Tako je, na primer, iznos sredstava koje prima osvajač olimpijske zlatne medalje danas 198 hiljada dinara, a nekad je iznosio 131 hiljadu dinara. Dakle, danas zaslužni sportisti primaju mnogo više novca, koji im stiže redovno svakog meseca.

 

 


Takođe, svim dobitnicima olimpijskih medalja povećali smo iznose novčanih nagrada i apsolutno sve smo isplatili samo nekoliko dana nakon završetka Olimpijskih igara. I na to su sportisti u vreme Dragana Djilisa čekali i po dve godine. Ponosni smo na naše sportiste, želimo da ih podstičemo da postižu sve bolje rezultate, i tužno je što ih opozicija koristi za sakupljanje jeftinih političkih poena. Sve više novca ćemo ulagati u sport, baš kao što ulažemo i u javne investicije i bolji kvalitet života građana.", napisao je Siniša Mali.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
mila

14.08.2021 15:52

Za taj period njihove vlasti Djilas i njegovi mediji imaju amneziju:):):)

stevo

14.08.2021 17:18

@mila - Ali narod ne zaboravlja i narod dobro zna sta su Djilas i kompanjoni radili dok su bili na vlasti

Eva

15.08.2021 00:49

Djilasu i njegovim medijima je izbrisani pamcenje, tako da se vremena kada je taj Djilas bio na vlasti izbrisala nekim cudom.

Rade

15.08.2021 09:06

Đilas je tokom svoje vlasti opljačkao državu i javna preduzeća do te mere da su se gasila i urušavala

Милкана

15.08.2021 10:57

Јој кад се сетим тог периода. Све је било стало. Ужас.

Zeljko

15.08.2021 13:56

Da je tada kasnilo samo godinu dana bilo bi dobro ali ne, kasnilo je i po nekoliko godina! Sećam se kao neko ko prati sport, a posebno našu košarku, kad je vodio Pešić a kasnije i kad je vodio Ivković našu preprezentaciju znam da su i po 3-4 godina kasnile premije, košarkaši su odlazili na druga takmičenja a nisu bili isplaćeni ni za prethodna.

Ana

15.08.2021 14:04

Djilas ima amneziju kada je u pitanju njegova politicka proslost, jer naprasno je postao " zastitnik naroda".

Nikica

15.08.2021 17:00

Mozda djilasovci imaju amneziju ali narod nema i pamti sve!