Marinikin Dinko Gluhonjić vređa srpski narod: Počinili su genocid u Bosni i Hercegovini, gde god su Srbi kročili bio je genocid!
Alo/ Ilustracija

 

Gluhonjić je za jedan list izjavio da je "Vojska Republike Srpske" podržana iz zvaničnog Beograda, a i Slobodana Miloševića i da je načinila 1992. godine genocid nad ljudima "pogrešnog imena".

"U celoj je Bosni i Hercegovini vojska Republike Srpske počinila genocid, gde god je stigla, ima po Bosni još previše Srebrenica", izjavio je Dinko Gluhonjić.

Marinikin Dinko Gluhonjić vređa srpski narod: Počinili su genocid u Bosni i Hercegovini, gde god su Srbi kročili bio je genocid!

Printscreen

 

 

Podsetimo, simpatizer Dragana Đilasa, Marinike Tepić i njegove politike, Dinko Gluhonjić, otvoreno je u bosanskim medijima napao predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

Gluhonjić je za sajt Slobodna Bosna izjavio da je predsednik Vučić na dobrom putu da Srbiji napravi probleme, jer ne želi da prizna genocid u Srebrenici.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Митрофан Фустић Морија

10.08.2021 11:48

Национална мањина држи лекцију васколиком српском роду. Осилила се банда.

Петковић

10.08.2021 12:34

Шта очекивати од Динка и Маринике.Њима је у генима да мрзе све што је Српско.

Zoran

30.08.2021 11:21

Kad ti ustaša kaže da si genocidan, a koji su pobili toliko ljudi u Jasenovcu, onda ti jedino ostaje da se krstiš i kažeš sam sebi, ovi su skroz prolupali.