PAKLENA VEZA BEOGRAD - ZAGREB Udar na Vučića spremljen, a onda je izdata mračna direktiva
TANJUG/ZORAN ZESTIC

 

Hrvatski mediji ne prestaju da napadaju predsednika Vučića.

Nakon što je prvobitno u Jutarnjem listu osvanula pljuvačina po Srbiji i Vučiću da smo najveći razbojnici na Balkanu, pa se ta mržnja nastavila napadima na predsednika, zato što je sinu dao ime Vukan, sada je tim istim zlim jezicima trebalo nekoliko dana, za novu kampanju usmerenu protiv predsednika Vučića.

U hrvatskom Nacionalu osvanuo je još jedan tekst u kojem žestoko napadaju srpski Telekom, direktnog konkurenta Junajted grupe na regionalnom tržištu, navodeći da je Aleksandar Vučić posredstvom Telekom Srbija, za 600 miliona evra kupio pravo prenosa utakmica engleske Premier lige kako bi se obračunao s Junajted grupom Dragana Šolaka.

 

Printskrin

 

 

Veoma je važno istaći da je novi napad pripremljen u Beogradu.

Autor teksta u hrvatskom Nacionalu je Davor Pašalić, koji je inače i urednik u beogradskom FoNetu.

Tekst je brzinom svetlosti osvanuo na opozicionom portalu N1, a cilj je jasan - da se putem medija Junajted grupa vrati u Srbiju, jer Šolakova imperija nezaustavljivo propada, propada mu svaki posao kog se dotakne.

Tajkun je sve nade u opstanak svoje imperije uložio u zadržavanje visokoprofitnih prava na prenose utakmica engleske Premijer lige, ali i taj posao mu je propao, pa u pokušaju da spreči propast Junajted grupe na regionalnom tržištu, hoće da ocrni sopstvenu državu i kod Hrvata optužuje Srbiju za velikosrpsku hegemoniju! 

S tim u vezi, pokrenuta je brutalna kampanja protiv Telekoma Srbija i države Srbije u hrvatskim medijima!

Podsetimo, na kanalima Arena sporta gledaoci ekskluzivno mogu da gledaju utakmice fudbalske Lige šampiona i Lige Evrope, špansku Primeru, italijansku Seriju A, američku NBA košarku, a od sledeće sezone korisnici Arene će imati na raspolaganju englesku Premijer ligu. 

  

Komentari (5)

Loading
Iva

03.08.2021 00:24

Ne damo na nasu Srbiju niti na predsednika.

bane

03.08.2021 08:57

@Iva - Srbiju niko sve i da hoce ne moze skrenuti sa pravog puta

Maja

03.08.2021 09:36

Narod je stao uz predsednika.Srbija je naša

Lola

03.08.2021 18:46

Srbija vodi stabilnu i politiku mira, ali ćemo uvek braniti ono što je naše.