POKRET SOCIJALISTA: Naš predsednik može na poligraf uvek, a kada će Dragan Đilas?
TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Saopštenje Pokreta socijalista vam prenosimo u celosti:

"Iako ubice koje se brane od sigurne doživotne robije ne zaslužuju da budu posmatrane ni kao heroji, ni kao uzori istine, naš predsednik je javno ponudio da bude ispitan na poligrafu o svemu što su izjavili Belivuk i Miljković i tu nema iznenađenja.

Nije iznenađenje ni da ubice lažu, baš kao što nije iznenađenje da Đilas i njegovi zaposleni više veruju ubicama nego predsedniku države i ministru policije. A, posebno nije iznenađenje da Dragan Đilas ne nudi da tužilaštvo ispita njega zbog sakrivenih para na Mauricijusu, stotina miliona evra koje je zaradio dok je bio vlast ili da pred kamerama na poligrafu odgovori na pitanje u vezi sa prebijanjem njegovog šezdesetogodišnjeg tasta, tašte i bivše žene.

Možda bi Marinika Tepić mogla da objasni zašto je narko-diler sa kojim je bila u svakoj partiji i sa kojim deli puno zajedničke intime, baš nju označio kao nekog kome je mimo zakona dodeljivala pokrajinske pare i od koga je tražila da iseljava novinara ih Pančeva. Osim reči uplašenih ubica, nema ni jednog dokaza da su ikada i videlii Aleksandra Vulina, a o Đilasu postoje i izjave svedoka koje je prebio i istrage koje se vode, postoje i Marinikine prepiske sa narko-dilerom i Đilasove fotografije sa više osuđenih narko-dilera u prvim redovima na stranačkim skupovima.

Nije, dakle, pitanje da li je naš predsednik spreman da se odazove svakom pozivu tužilaštva, već zašto tužilaštvo još nije saslušalo ni Mariniku, ni Đilasa", odgovorili su iz Pokreta socijalista Stranci slobode i pravde na laži i uvrede koje su izneli na račun Aleksandra Vučića i Aleksandra Vulina.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Lola

01.08.2021 16:21

Neće naš Điki nikada na poligraf, osim ako ne bude znao kao da i poligraf prevari.

Samaila

01.08.2021 17:36

pod hitno Djilas na poligraf.Da vidimo sta ima od imovine,on i njegov brat,i odakle im.Ako su pokrali gradjane Srbije ,ja ih lepo molim da vrate sve do dinara,Jedino ako Djilas nije otisao na odmor na Azurnu obalu,jadan on umorio se.

Zeljko

01.08.2021 18:11

Kad bi Đilas otišao poligraf bi eksplodirao.

Ines

01.08.2021 23:04

Djiki kad bi otisao pokvario bi poligraf hahaah