SRBIMA PRIZIVAJU BOMBE, KRV I ULICU Aktiviran stari plan: Ubiti Vučića po svaku cenu!
EPA/MARTIN DIVISEK

Đilasov sledbenik i član GO Demokratske stranke koji podržava Zorana Lutovca, Aleksandar Dikić, parafrazirao je rečenicu "Ako preživi Đinđić, Srbija neće" i praktično naveo da je jedini spas za državu eliminacija predsednika Aleksandra Vučića.

Dikić je, u svojoj kolumni za poznati antisrpski list "Danas", naveo da građani imaju jednostavan izbor ili Vučić ili Srbija.

Pored toga, Dikić u tekstu pominje nekakve krvave košulje, bombe, rat na ulicama i nesreću. Sluteći zlo i nadajući se da bi u haosu njegova politička opcija opet mogla da ispliva na površinu, Dikić neposredno poziva na građanski rat i otvoreno na eliminaciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

SRBIMA PRIZIVAJU BOMBE, KRV I ULICU Aktiviran stari plan: Ubiti Vučića po svaku cenu!

Printscreen

 

Po svemu sudeći, Dikić pokušava da se istakne kao još jedan u nizu sledbenika Dragana Đilasa, Zorana Lutovca i Demokratske stranke poznate po tom što je upropastila i opljačkala Srbiju. 

Tu se trenutno vodi "mrtva trka" ko će više pljunuti, dehumanizovati i kriminalizovati Vučića sa ciljem da se život predsednika Srbije zaista i ugrozi.

Da li je to ta "demokratija" koju nude Milovan Brkić, Aleksandar Dikić, Dragan Đilas, Marinika Tepić i ostali prvaci širenja mržnje i kampanja laži u Srbiji?

Dakle, kada vlada njihova politička opcija, kada se Srbija pljačka, ponižava i razvaljuje kao država, onda je sve u redu. Kada vlada neko ko ne misli kao oni, kada ima široku podršku naroda i kada je Srbija zbog svog napretka na meti svih koji se raduju njenoj propasti, odmah se javljaju ovakvi komentatori da šire mržnju, dele, da pozivaju na ulice, pominju bombe, krv i ustanke.

Je l' vam bilo malo srpske krvi?

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Milan

28.07.2021 14:34

Не знам шта ради тужилаштво, ово је чисто позивање на насилно рушење уставног поретка.

Ruzica

28.07.2021 14:40

Dikicu, ako nas teras da biramo, odmah da ti kazem da smo bez dvoumljenja izabrali a to je SRBIJA NA CELU SA VUCICEM. Ako nas naterate, oseticete gnev naroda i ti i tvoji nalogodavci. Bolje bi vam bilo da taj gnev ne osetite. Za Vucica smo spremni sve da vas ocistimo do daske. Zato je bolje da cutis i ne izazivas gnev ovog naroda.

Dragan

28.07.2021 14:55

Ma to nisu normalni ljudi obične barabe i hostapleri iza paravana. Nemaju oni dve veze sa politikom a sa lopovlukom i te kako.

Ljilja

28.07.2021 14:59

E, pa neće moći više da nas ucenjuju oni su svoje vreme što se tiče njihovog vodjenja Države odavno sahranili, niko ama baš niko u ovoj Državi neće više vladati osim Aleksandra Vučića ,jer je on svojim delima pokazao i dokazao i tačka više na prošlost oni su svoje dokazali

Rada

28.07.2021 15:07

Fasisti i petokolonasi nece vise vladati Srbijom, ti mozes samo da sanjas. Narod je na izborima rekao da hoce slobodnu i dostojanstvenu Srbiju. Da ste imali muda da se pojavite, znali bi koliko ste ispod crte. Vi bi malo opet rumene srpske krvi ? Nece moci i nece vam proci .

Vojvotkinja

29.07.2021 10:24

Ovaj ne treba da živi u Srbiji, nek ode recimo u Nemačku, gde ne bi smeo da pisne, a bogami morao bi i da zasuče rukave za koru hleba i čašu vode. Najlakše ne raditi ništa, otići po lovu kod Đilasa za monstruozne laži, i sa tim parama da izdržava porodicu, kako se ne zagrcne -srpski junaci se prevrću u grobu.