VUČIĆU PE*ERU, ALO PE*ERU Svako ko ne misli kao Marinika Tepić i Dragan Đilas je pe*er
Alo

Urednik sajta Alo.rs Dejan Novaković i novinar i snimatelj Nenad Apostolović žestoko su izvređani i napadnuti na promociji Stranke slobode i pravde koju je držala Marinika Tepić.

Ekipa redakcije Alo.rs došla je na promociju stranke Dragana Đilasa SSP koju je organizovala Marinika Tepić sa nekolicinom malobrojnog članstva ispred TC Rajićeva u centru Beograda.

Kada je ekipa redakcije Alo pokušala da postavi nekoliko pitanja potpredsednici SSP Mariniki Tepić, okupljena stranačka rulja počela je burno da reaguje, da se usiljeno smeje i prekida pitanja upućena rukovodstvu te stranke.

Nekoliko desetina članova SSP počela je da se približava i ugrožava lični prostor, snima i fotografiše ekipu iz redakcije Alo! kako bi izvršili pritisak tokom razgovora.

Marinika Tepić nije dala jasan odgovor ni na jedno od pitanja koja smo joj postavili.

Tepićeva koja je predstavljala program SSP nije jasno odgovorila ni na jedno od postavljenih pitanja već je pretila lustracijom i osvetom predstavnicima medija koji ne pišu ono što joj odgovara.

Na naše pitanje da li biste po eventualnom dolasku na vlast iseljavali novinare koji pišu ono što vam se ne sviđa, kao što ste u Pančevu slali Novaka Filipovića, osumnjičenog za šverc droge da iseli novinara Miroslava Miću Milakova, Tepić nije dala jasan odgovor već je optuživala Alo! da prenosi laži.

Na pitanje kako ona, njen šef Dragan Đilas i kolega Borko Stefanović objašnjavaju to što su stekli milione tokom vlasti Demokratske stranke dok je narod radio za minimalac od 15.000 dinara, Marinika Tepić odgovarala je neveštim kontrapitanjima i konstatovala da je Dragan Đilas bio najuspešniji političar u Srbiji.

Podsetimo, Marinika Tepić tada nije bila član DS kao Dragan Đilas već jedne od svojih mnogobrojnih stranaka iz prošlosti. Tada je bila članica LSV Nenada Čanka.

Marinika Tepić nije jasno odgovorila ni na pitanje da li poseduje automobil marke "Porše", a kojim se, prema informacijama do kojih je došla naša redakcija, dovezla u Valjevo.

Saterana uza zid ili štand SSP Marinika Tepić nije imala odgovore, pa je razgovor sa našim novinarom prekinut silom, ali je zato malobrojno članstvo uputilo salve uvreda i provokacija na račun naše ekipe, od kojih se naročito istakao jedan koji je urednika sajta Alo! nazvao homoseksualcem.

Dakle, posle Vučiću pe*eru, nastavljena je kampanja po kojoj su svi koji se ne slažu sa Draganom Đilasom, Marinikom Tepić i kriminalcima sa tribina pe*eri.

Posle pretnji medijima koje je uputila Marinika Tepić, okupljeni članovi SSP vređali su ekipu redakcije Alo, pokušavajući i fizički da ih oteraju sa mesta događaja.

U nedostatku dokaza i odgovora, Marinika Tepić, Dragan Đilas i njihovi malobrojni sledbenici posegli su za uvredama, pretnjama i silom, očekujući da će i oni jednog dana vajditi nešto, ako se njihove vođe vrate na vlast koju većina građana Srbije pamti kao zlu paru.

Da li je ovo Srbija koju želimo da ostavimo svojoj deci? Srbija u kojoj se razapinju neistomišljenici i kažnjavaju oni koji misle drugačije. Kakva je to opozicija koja ne prihvata pitanja nacionalnih medija, nego samo svojih pristalica?

Sve ovo je jasan znak da žele da ukinu sve medije koji postavljaju pitanja na koja nemaju odgovore. Takođe, žele da stvore zatvorenu tviterašku kvazi elitisticku bandu koja bi došla na vlast i uništila sve koji im se ne pokore.

Kako je izgledao razgovor sa Marinikom Tepić, pogledajte na početku teksta.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
ilija

23.07.2021 22:30

Tuzna je opozicija srbije, pocev od ove dve pojave, do Jeremica.

Mika Velna

23.07.2021 23:44

Ma koga boli dupe za ovu nakazu i njenog krivovratog degenerika?

stevo

24.07.2021 11:27

Strasno na kakve su grane spali Marinika i njen gazda Djilas.Dno dna

Дејан

24.07.2021 11:28

Срамна и крајње безобразна слика данашње опозиције. Ово је право лице данашње опозиције они су једне велике нуле.

Спасенија

24.07.2021 12:01

То показује како су опозиционари некултурни и насилни.

Doris

24.07.2021 14:36

Bednica je nevidjena ova Marinika Tepić. Besramna preletačica

Anči

24.07.2021 14:38

Tepićka je prodana duša. Nema obraza niti stida ni ona ni njen učitelj Djilas