Vulin: Sinoć sam do kasno razgovarao sa Vučićem...
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC

Vulin je odluku Valentina Incka nazvao štetnom i zlonamernom.

- Nakon štetne, pogrešne i zlonamerne odluke Valentina Incka, odluke kojom je pokušao da se osveti svim narodima Bosne i Hercegovine, desilo se ono što je i očekivano, došlo je do destabilizacije BiH, do značajnog uznemirenja svih političkih faktora u BiH i naravno, došlo je do toga da se Republika Srpska oseća veoma ugroženo. Nametanje istine nikada nije moguće i jednostavno nije nešto što bi na bilo koji način trebalo uraditi - izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin u Zvorniku.

- Sinoć sam do kasno razgovarao sa predsednikom Vučićem o svemu što se dešava u BiH i nakon ove štetne i pogrešne odluke Valentina Incka, i ja očekujem da će predsednik Vučić pozvati političke predstavnike Srba iz Republike Srpske u Beograd, da se vide, da razgovaraju, da zajedno analiziraju sve što se dešava i verujem da će doneti odluke koje su dobre za naš narod ali i dobre i za sve ljude koji žive na ovim prostorima. Ne znam kakvi će biti zaključci ni kada će se to desiti, ali znam jednu stvar - Republika Srpska neće ostati bez podrške Republike Srbije. Dok Aleksandar Vučić vodi Republiku Srbiju Republika Srpska će uvek imati podršku i pomoć od strane Republike Srbije - izjavio je ministar Vulin.

Komentari (2)

Loading
Lola

27.07.2021 17:45

Dok na sve načine pokušavaju da eliminišu Vučića, on se i dalje bori za bolju budućnost Srbije.

Мијо

27.07.2021 20:18

Подржавам ово све што Вучић ради једини борац који се бори за ову земљу је управо он. Република Српска је наша братска земља и увек треба да им помогнемо кад год можемо.