VESIĆA LJUDI NE PREPOZNAJU Stesao se, a za Alo! otkrio šta nikako ne sme da jede
Alo

 

Trend mršavljenja među političarima u Srbiji se nastavlja, te je posle Ivice Dačića, Vladimira Đukanovića, Zorane Mihajlović, Darije Kisić Tepavčević liniju doterao i Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda i član Predsedništva SNS-a.

Vesić je za Alo! otkrio i na koji način je uspeo da izgubi višak kilograma i otkrio da je ideju za dijetu dobio od jednog prijatelja.

- Ne jedem ništa između 18 časova i 10 ujutru. To znači da jedem osam sati. Slatko ne jedem već dve godine, ne pijem gazirano, ne jedem ugljene hidrate i testenine - kazao nam je on, i naveo da trenira dva puta nedeljno.

Alo

 

 

- Osećam se dobro, mislim da treba još da skinem pet ili šest kilograma. Hteo sam da ovih dana da pišem jednom karikaturisti koji me crta i da mu kažem: „Čoveče, sve je u redu, ali ja sam smršao, molim te da i to uzmeš u obzir“ - kazao je kroz šalu zamenik gradonačelnika Beograda.

Vesić je za Alo! priznao i da ne ume da kuva, a otkrio je i da li su tačne tvrdnje s društvenih mreža da jede samo grašak.

Alo

 

 

- Svake nedelje idem s bratom kod majke na ručak i to je nešto što se ne propušta. Mama Ljiljana kuva odličan grašak. Doduše, ona odlično pravi i sarmu, ali pošto je leto, nisam stigao da se slikam kako jedem sarmu jer ja volim samo onu sa kiselim kupusom, ne volim od zelja - poručio nam je zamenik gradonačelnika Beograda. 

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Marina

27.07.2021 11:20

Grašak je, kao i sve leguminoze izuzetno bogat skrobom, koji je ugljenihidrat.