UJEDINJENI SA NEVOLJOM! Mediji koji su stali na stranu Veljka Belivuka prećutkuju istinu o Đilasovoj ženu koju je pretukao!
TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Hajka protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića u punom je jeku, a predvode je mediji čiji je šef dobro poznat srpskoj javnosti.

Tako su N1, Nova S i NewsMax Adria bez trunke srama preuzeli izjavu jednog od najgorih kriminalaca u srpskoj istoriji, i proglasili je za nešto što je apsolutno tačno.

Time su dokazali da ne postoji dno, jer uvek iznova mogu da odu i dublje. Ovoga puta izjednačavajući čoveka monstruma zvanog Velja Nevolja, sa predsednikom države koji je istu spasao od dužničkog ropstva.

 

S druge strane, zanimljivo je da ti isti mediji, N1, Nova S i NewsMax Adria, koji na sva zvona prenose, kao relevantan, iskaz ubica Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, nikada nisu prihvatili kao relevantne iskaze bivše supruge Dragana Đilasa.

Ona je, o čemu postoje i policijski zapisnici, izjavila da ju je bivši suprug Dragan Đilas pretukao pred decom. Takođe je izjavila da je pretukao njenog oca, svog tadašnjeg tasta.

O tome se u opozicionim medijima nikada ne govori.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Milka

26.07.2021 05:28

Sta reći? Jado,tući ženu .Da ti si jači od žene i tasta. Neka te Bog pita.

Rada

26.07.2021 06:12

Ovi za novac prodaju i rodjenu mater pa sto ne bi narod i drzavu. Dupelisci iz pete kolone , bez obraza i casti, taj im je bio izvor prihoda, gazda .