Aleksandar Vučić - Jedino logično rešenje za predsednika Srbije: Da nema njega, sve bi bilo dovedeno u pitanje
Tanjug/Zoran Žestić

- Naš stav je da je jedino logično rešenje da kandidat naše stranke na predstojećim predsedničkim izborima naredne godine bude Aleksandar Vučić. Rezultati koje je postigao kao predsednik države, a pre toga i kao predsednik i prvi potpredsednik Vlade, najbolja su garancija daljeg napretka naše zemlje u svim oblastima - saopštili su iz SNS u Novom Sadu i dodali:

- Ukoliko Aleksandar Vučić ne bi bio na čelu države posle izbora, borba protiv kriminala, borba za ostanak  Kosova i Metohije u sastavu Srbije, briga o Srbima van Srbije,  privlačenje stranih investitora, životni standard građana, otvaranje novih radnih mesta – sve bi to bilo dovedeno u pitanje. 

Gradski odbor Srpske napredne stranke poručuje svom predsedniku da je jedino moguće rešenje u borbi za bržu, bolju i jaču Srbiju, njegov novi petogodišnji mandat. U podršku naroda ne sumnjamo i ona se oseća na svakom mestu i u svakom trenutku širom naše zemlje.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
aca

23.07.2021 17:05

Vučić ima apsolutnu podršku naroda i to je ono što će mu doneti još jednu ubedljivu pobedu na izborima

Lola

23.07.2021 17:28

Samo odgovornom politikom koju vodi predsednik se može nastaviti stabilnost Srbije.

Bane

23.07.2021 19:47

Mogu samo da pokušavaju da sruše Vučića, ali on je svojim radom i borbom za svoj narod pokazao da mu je jedini cilj da obezbedi bolje i lepše uslove za život u Srbiji.

Ivana

23.07.2021 19:50

Iskreno se bojim za život predsednika jer su svi danas na slobodi jedan od potencijalnih ubica i Hrkalovićka.Vreme je da svi budu uhapšeni, i prestanite više da biografiju perete toj gospođi Hrkalovićki, i svako donosi zakone koje krše Ustav Republike srbije trebalo bi kaznite takve funkcionere.

damir

23.07.2021 20:31

Predsednik Vučić je svojom mudrom politikom i svojim ogromnim radom napravio od Srbije stabilnu i perspektivnu zemlju.

Jelka

23.07.2021 21:50

Čovek koji je ovoliko učinio za Srbiju, da bude na putu razvoja i prosperiteta, treba i dalje da bude na čelu države.

Joka

23.07.2021 22:19

Narod je prepoznao kvalitet, trud i rad naseg predsednika, zato on i ina toliku podrsku!