SELAKOVIĆ ODUVAO MEDIJSKE LAŽI "Kriminalni gang hladnokrvnih ubica i koljača postao je oružje u njihovim rukama"
EPA/ KAY NIETFELD

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Kriminalni gang hladnokrvnih ubica i koljača postao je oružje u rukama onih koji ne biraju saveznike u borbi protiv Srbije i njenog napretka, a reč je, kako o onima koji Srbiju sapliću iznutra, tako i o onima koji to čine spolja. 

Oni koji su svojevremeno skovali sintagmu „kočničari reformi“ kako bi satanizovali svoje političke protivnike (iako oni nisu sprovodili reforme već najbrutalniju pljačku Srbije) danas su se, duvajući u istu trubu sa Belivukom i njegovom družinom, sami legitimisali kao istinski kočničari reformi i napretka sopstvene zemlje.

Predsednik Aleksandar Vučić imaće, uveren sam, ubedljivu i punu podršku i države i građana u obračunu sa organizovanim kriminalom, ali i sa onima koji jesu ili se trude da postanu političko krilo kriminalnih udruženja.

Medijski publicitet dat lažima i napadima od strane ljudi, u čiju beskrupuloznost i bezdušnost nakon svega što su učinili niko normalan ne može da sumnja, svedoči o ozbiljnim moralnim lutanjima dela naše medijske i političke scene.

Neki učesnici političkog života u Srbiji očigledno ne žele ili ne mogu da shvate da postoje situacije u kojima je država iznad svega, odnosno trenuci kada kao ljudi i politički kolektiv moramo biti ujedinjeni protiv nečega što je nedvosmislena i evidentna pretnja čitavom društvu."

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading