VUČIĆ OBJAVIO RAT MAFIJI Ministarka obaveštava javnost - Propao prvi udar na predsednika
EPA/MARTIN DIVISEK

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

- Tekst objavljen na portalu Krik predstavlja do sada nezabeležen napad na predsednika  Aleksandra Vučića. Isti tekst je brutalni primer gnusnih laži i spinovanja u cilju pokušaja diskreditacije kako predsednika Vučića tako i njegove porodice i saradnika. 

Postavlja se pitanje na koji način su novinari KRIK-a došli do iskaza okrivljenog Belivuka i da li su imali saglasnost ovlašćeog tužioca da isti plasiraju u medije.

I ako prenebregnemo ove  veoma važne činjenice koje nesporno  ukazuju na postojanje niza krivičnih dela jer se u konkretnom slučaju radi o krivičnom premetu koji u ovom stadijumi tužilačke istrage nosi oznaku tajnosti, postavlja se pitanje da li je normalno da novinari poklanjaju veru iskazu čoveka koji se sumnjiči za sticaj najtežih krivičnih dela. Da li je to nova normalnost koja se formira od strane KRIK-a i ostalih kritizera aktuelne vlasti. 

Predsednik Vučić je objavio rat mafiji, a Vlada Republike Srbije je odlučna da u tom ratu pobedi i niko neće zaustaviti nadležne organe u borbi protiv svih oblika kriminala. Ministartvo pravde će dati svoj maksimalni doprinos da R. Srbija bude pravna država u kojoj će svi izvršioci krivičnih dela biti adekvatno sankcionisani. 

Komentari (3)

Loading
Lola

22.07.2021 23:34

Niko nije jači od države, ni jedna mafija.

zaklina

23.07.2021 09:10

Nikada mafija nije bila jača od drzave sve to moze da resi i da vise mafije ne postoji!

Tutan C Mon

23.07.2021 09:59

Ma mogu da mu pljunu pod prozor. Narod ga podrzava i tu nema dileme.