VUČIĆ "PRIZNAO" Svaki dan sedim sa čelnicima Aston Vile, Liverpula, Totenhema, Arsenala... Smišljamo kako da uništimo Đilasa i Šolaka!
Printscreen

Vučić je ironično prokomentarisao da svaki dan sedi sa čelnicima klubova Premijer lige.

- Svaki dan sedim sa čelnicima Aston Vile, Liverpula, Totenhema, Arsenala i ostalih klubova iz Premijer lige i smišljamo kako da srušimo Đilasa i Šolaka. Oni su bastioni demokratije poznati u svetu, a naročito po poštenju. Oni su čuvari slobode, a mi zli političari i zli fudbaleri iz Premijer lige smo rešili da ih ugasimo - ironičan je bio Vučić i dodao da narod Srbije ima prilike da vidi čime se mediji koji tako piše zapravo bave.

Predsednik kaže da je čitav jedan deo političke scene u Srbiji "lopov varijanta".

- Ako im nešto prođe, prođe, ako ne, onda ništa. Ako neka firma koja ima državni kapital ne prepusti posao njihovim privatnim firmama kao što su navikli dok su kontrolisali funkcionere, odmaha kreće prljava kampanja - kaže Vučić.

On navodi da su Šolak i Đilas ponudili više novca kako bi otkupili prava na Premijer ligu i potom u šali dodao da je onda napravio tajnu večeru sa fudbalerima iz Premijer lige.

- Ponudili su više para u prvom krugu, ali u drugom nisu, propao im biznis i sad im Vučić kriv - zaključuje predsednik Srbije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Zaga

21.07.2021 11:28

Vučić je pametan čovek koji se stvarno ne bavi nebitnim stvarima i osobama kao što je Đilas.

dragan

21.07.2021 18:03

@Zaga - Djilas je zaista nebitan i ne treba trositi reci na njega

Милан

21.07.2021 11:59

Председник иронично а ми би желели да енглески тимови дођу на наше стадионе да играју дерби ал би то био догађај и пара за нашу земљу.Тек какве бисмо стадионе онда изградили.Само нека лају мада су то псеће особине али идеја да заиграју код нас није лоша.

Mixer

21.07.2021 13:25

Imam SBB i neću preći na telekom,makar ne gledao sport više nikad

Lola

21.07.2021 18:59

Dok se neki bave lažima, predsednik se bori za bolju budućnost građana.

Nina

21.07.2021 20:28

Nas predsednik uvek iskren, tu je da sve kaze narodu, saljiv, svaka cast!