BEZOBRAZLUK CRNE GORE PREMA SRBIJI PREŠAO SVE GRANICE Lazanski otkrio stravičnu manipulaciju - Svi se prave mutavi! (VIDEO)
Foto: Happy TV Printscreen

Posle toga, usledilo je sramno saopštenje ministarstva odbrane Crne Gore, na čijem je čelu Olivera Injac, koje je "demantovalo" ambasadora, pravdajući se da "nije dobilo pismeni zahtev".

Ipak, ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski objasnio je u jutarnjem programu Happy TV da je Srbija poslala usmeni zahtev i da je on dva puta lično zvao kolegu ambasadora Šćepanovića iz Crne Gore, ali je odgovoreno da Srbija i ne pokušava jer će biti odbijena.

- Dva puta sam ga zvao. Ja ga nisam zvao da ga pitam pošto je Njeguški sir ili pršuta. Ja nisam mi rekao u onom svom prvom nastupu da je to odbilo Ministarstvo odbrane Crne Gore. Rekao sam da je odbila Crna Gora - raskrinkao je Lazanski stravičnu podvalu iz ministarstva Olivere Injac.

Podsećamo, Olivera Injac je od 2000. do 2007. godine radila u Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore, dok je vladao DPS Mila Đukanovića. Ipak, to nije smetalo premijeru Zdravku Krivokapiću da takvu personu postavi za ministarku.

Lazanski je u jutarnjem programu TV Happy objasnio da se sada "svi prave mutavi", a da je Srbija na kraju platila ogromnu cenu za prevoz tog oružja.

Komentari (1)

Loading
Vuk

19.07.2021 21:53

Hahahaha, dobro jutro!!! Srbijo, ZABORAVI svoju "braću"!!!