ALEKSANDAR ŠAPIĆ NAJAVIO VELIKI PROJEKAT Rešavamo višedecenijski problem!
Alo

"Srbija će kroz program "Čista Srbija" uložiti preko tri milijarde evra u izgradnju postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda i novih kanalizacionih mreža. Zajedno sa kineskim partnerima i Vladom Republike Srbije u ovom programu učestvovaće 65 lokalnih samouprava među kojima je i opština Paraćin", rekao je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić koji je u poseti Pomoravskom okrugu.

 

Šapić
je istakao da država prepoznaje značaj ekologije i zaštite prirodnih resursa i zato ulaže ogromna sredstva i napor da ovaj problem rešava.

"Ovaj projekat, koji treba da traje od 2020. do 2025. godine omogućiće Paraćinu ali i drugim gradovima  širom Srbije da reši ovo višedecenijsko pitanje, dobije ekološki bezbedno okruženje i značajno bolji kvalitet života građana", rekao je Šapić.
 
"Posao ne podrazumeva samo izgradnju postrojenja za pročišćenje otpadnih voda, već i ozbiljnu analizu, planiranje i istražne radnje za ovako veliki projekat. Izgradnju kanalizacionih mreža, pumpnih stanica, kao i sanaciju i izgradnju regionalnih deponija", dodao je Šapić i istakao da je ovo jedna od najvećih infrastrukturnih investicija u našoj zemlji.
 
"Imamo sve garancije da će radovi biti urađeni po međunarodnim standardima, a učinićemo sve da i svi rokovi za završetak radova od strane izvođača, budu maksimalno ispoštovani", zaključio je Šapić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading