Jeremić naredio ljudima u stranci: Udarajte na Dobricu Veselinovića! Oni su diletanti i licemeri!
Vuk Jeremic - Alo - Masanori Jošida

U njegovo ime se oglasio Vladimir Gajić sa nizom zamerki.

On je za portal koji radi u službi opozicije izjavio da ne dolazi u obzir nikakva predizborna saradnja sa predstavnicima opozicije, izuzev stranke bivšeg gradonačelnika Šapca i lidera Zajedno za Srbiju Nebojše Zelenovića.

Jeremić naredio ljudima u stranci: Udarajte na Dobricu Veselinovića! Oni su diletanti i licemeri!

Foto: Printscreen

 

 

Gajić smatra da je ovo napad na opoziciju onih koji se formalno u njoj nalaze, te da je ovo najava učešća na izborima, kojom se unapred osuđuje na propast eventualni bojkot, kao jedini adut opozicije.

“Postalo je simptomatično kako neki pokreti i udruženja, koji se gnušaju politike, a ipak su u političkoj areni, pre svega napadaju opoziciju. Prosto je neverovatan manir da je opozicija stalno na meti kritika. To je tema čak i onih koji se formalno nalaze u statusu opozicije. Pokušavaju da zarade na toj sintagmi “svi su isti”, pa tako i Dobrica Veselinović u ovom intervjuu, u kojem je glavno mesto kritika opozicije. Protivrečno je i to što jedino Zelenović dolazi u obzir, što se tiče saradnje, iako je bio lider Demokratske stranke, a duhovni otac mu je bivši ministar koji je glavni krivac za to što je DS izgubila izbore. To mu ne smeta, ali mu smeta ko je uveo bus plus i čiji je kafić u Savamali. To je politički diletantizam, da ja nemam reči”, kaže Gajić za pomenuti sajt koji radi isljučivo u službi opozicije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading