ĐILAS I VUK U AGONIJI, STRANCI FORSIRAJU MARINIKU I PATKARE: Otkrivamo koji opozicionari pokušavaju da se dočepaju vlasti uz pomoć ambasadora
Tanjug

Ovi igrači stranaca napravili su raskol u opoziciji jer, prema rečima naših sagovornika, Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke, i Dragan Đilas, lider SSP-a, smatraju da upravo oni treba da se dočepaju najvažnijih pozicija.

ĐILAS I VUK U AGONIJI, STRANCI FORSIRAJU MARINIKU I PATKARE: Otkrivamo koji opozicionari pokušavaju da se dočepaju vlasti uz pomoć ambasadora

Vuk Jeremic - Alo - Masanori Jošida

 

- Stranci računaju na Mariniku i Zelenovića kada su u pitanju parlamentarni i predsednički izbori, a na izborima u Beogradu njihov favorit je pokret „Ne davimo Beograd“. Pojedini ambasadori smatraju da će ovaj trojac zastupati njihove interese i da će preko njih moći iz senke da vladaju Srbijom, kao što su to činili kada su na vlasti bile demokrate. Aleksandar Vučić je u očima stranaca tvrd orah, koga nije moguće slomiti, te godinama ne dozvoljava nijednom ambasadoru da se meša u unutrašnje stvari u našoj državi - ističu naši izvori i dodaju da je javna tajna da su zbog ovog trojca najnervozniji Đilas i Jeremić.

ĐILAS I VUK U AGONIJI, STRANCI FORSIRAJU MARINIKU I PATKARE: Otkrivamo koji opozicionari pokušavaju da se dočepaju vlasti uz pomoć ambasadora

TANJUG/ JADRANKA ILIC

 

- Oni ne mogu da se pomire sa ovakvim stanjem stvari. I Đilas i Jeremić sebe već vide u predsedničkoj i premijerskoj fotelji i ne žele da dozvole da im političari iz druge opozicione lige, kako ih oni nazivaju, otmu fotelje. Problem kod ovih opozicionih lidera jeste što su preterano kompromitovani, te stranci smatraju da nikada neće uspeti da poprave svoj imidž među građanima Srbije - navode naši sagovornici i podsećaju da se ovaj dvojac dovodi u vezu sa brojnim aferama i milionskim pljačkama.

ĐILAS I VUK U AGONIJI, STRANCI FORSIRAJU MARINIKU I PATKARE: Otkrivamo koji opozicionari pokušavaju da se dočepaju vlasti uz pomoć ambasadora

Nebojša Zelenović, Alo - Dejan Briza

 

Alo! je početkom juna već pisao da Nebojša Zelenović odavno pokušava da se nametne kao lider u opoziciji, i to preko ekologije.

- Zelenović pokušava da izađe iz Đilasove senke i da iskoristi to što je on u lošim odnosima sa strancima. On je svestan da je u EU ekologija izuzetno bitna, te da ljudi koji se time bave ekspresno dobijaju pristup fondovima i na raspolaganju imaju ogromna novčana sredstva - naveli su naši sagovornici i istakli da je Đilas zbog ovog plana pozeleneo, ali od muke.

- Zelenović je u dobrim odnosima sa ambasadorima, pa možda su mu i oni smislili ovaj plan kako da se probije u opozicionim redovima jer su shvatili da od Đilasa nema mnogo vajde - zaključuju naši izvori.

Vučić: Znam koje kandidate su izabrali

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da svaki dan ima komunikaciju sa stranim predstavnicima, ali da nije poslušnik niti sluga, kao i da zna koga „kandiduju“ na određene funkcije od njegovih političkih protivnika i kako se sve mešaju u pojedine unutrašnje stvari naše zemlje. Kako je rekao, ti stranci samo još nisu sigurni za njega da li će i gde da se kandiduje.

- Razmišljaju kako i koga tu da kandiduju i nisu sigurni da bi tu neko mogao da pobedi... Ali za gradonačelnika su sigurni da će oni da pobede. Tu je strani faktor uveren u pobedu - naveo je Vučić i dodao da ne želi u javnosti da iznosi detalje oko toga ko su ti stranci, ali da može samo da kaže da se ne radi o američkom ambasadoru.

- Moja poruka njima je da znam šta rade i kako se direktno mešaju u neke naše stvari, a onda kukaju kako se njima neko meša, a pritom to nije američki ambasador, odmah da vam kažem - poručio je on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (23)

Loading
Mima

07.07.2021 09:27

Svi ovi srbomrsci neka se isele iz Srbije da idu vani gde im je bolje i da se ne vraćaju više!!!

Marijana

07.07.2021 09:32

Dzabe ih guraju stranci kad ih narod neće. Poslednji su na listi za koje bi glasali!

Slaven

07.07.2021 09:48

Sta Zuta patka ....za funkciju u drzavi? Pa to je smejurija....!Da drzavu ili grad vode Kokoska i Patka....

Tara

07.07.2021 09:52

Strani ambasadori mogu da forsiraju Mariniku, ali narod je taj koji bira i koji sudi.

Jagodinac

07.07.2021 09:56

Šta hoće ovi Patkari?? Njih ne zanima ni država ni nacionalni interesi! Oni samo gledaju da ima dovoljno zelenila, da je grad čist, da ima vode, gradskog prevoza i čistog vazduha. Boli ih patka za Kosovo i neprijatelje Srbije!! Valjda se zato i zovu Patkari!

Milica

07.07.2021 09:57

Njih narod ne zeli na vlasti, dzabe se guraju.

Penzioner

07.07.2021 10:25

Ako ambasadori postavljaju vlast, neka ambasadori idu na izbore! Mi im ne trebamo!

sara

07.07.2021 10:27

To je znak narodu srbije, da zapad ne misli dobro Srbiji, čim je izbor sranih ambasadora pao na najgore ljude, od Marinke i Zelenovića!!!.

Acko

07.07.2021 10:30

Znamo i mi koji su ti ambasadori i čije ambasade, trebalo bi ih javno izneti- neka znaju baš svi! A što se njihovih " kandidata" tiče mogu samo da kažem: ahahahaaaha...

stevo

07.07.2021 10:43

U Srbiji se na vlast dolazi izborima a ne preko stranaca.Taj film opozicija nece gledati

Balkan

07.07.2021 10:48

Ne znam zasto imam blagi osecaj da stranci gospodare Srbijom bez obzira ko je na vlasti bice da nam je svima Rijaliti program na svim nivoima udario malo u glavu, sto bi narod rekao, pa ne primecujemo sta se iza brda valja. Ziveli

Jasmin

07.07.2021 10:52

Zato i žele nekog iz opozicije, jer je s njima lako manipulisati, a i prilično su potkupljivi.

Mica

07.07.2021 11:22

Koliko vidim opozicija ce se raspasti do izbora .

Tijana

07.07.2021 11:35

Dzabe stranci da ih guraju. Narod nece da glasa za njih.

Penzioner

07.07.2021 14:24

Može da se kandiduje za funkcije u Rumuniji! Svako treba da ide svojima!

MrKamenjarac

07.07.2021 14:48

...pod hitnom postupku gospodju Marinku prebaciti u Pristinu;danas je stigao Vesli Klark pa mora nesto covek da naguzi.A sa njom Djilasa,Jeremica,Obradovica i ostale dupelizce.....

Lola

07.07.2021 16:50

Rade protiv Srbije, a hteli bi da vladaju Srbijom. Neće da može...

Panter

07.07.2021 17:05

Strašno je,koliko Srbi i Srbija dozvoljavaju strancima da rovare po Srbiji.Pa i Marinika je stranac.Nema ko da je plati u Rumuniji,pa došla kod Đilasa da pljuje po Srbiji.I ona željna vlasti uz Đilasa.

Drago

07.07.2021 18:00

I ja sanjam da postanem Kapetan Bele Lađe

Strahinja

07.07.2021 20:52

Kad su im dobri neka ih stranci vode sebi i neka im daju funkciju koju god hoće pošto misle da su sposobni.Mi znamo gdje im je mesto.Bolje bi bilo da ćute jer su tada pametniji.

Ivana

07.07.2021 23:35

Opozicija je mnogo puta dokazala da je jako halapljiva sto se tice drzavne fotelje, lopovima je izgleda ispraznjen privatni racun pa bi da nastave da kradu kroz razne malverzacije kao nekada.