FOTOGRAFIJA NAPRAVILA HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Dijana Hrkalović se razgolitila, majica, šorts, noge u prvom planu, a laskavi komenatri samo pljušte...
Printscreen

Dijana Hrkalović, bivša državne sekretarka MUP, potpuno je "obrnula igricu" - od nekadašnje vladarke iz senke o kojoj se vrlo malo znalo do, maltene, rijaliti zvezde koja sa svojim pratiocima deli svaki detalj iz života!

Hrkalovićeva, naime, otkad je dva puta saslušavana - zbog veza sa navijačkom grupom Veljka Belivuka i prisluškivanju predsednika države, skoro da ne izbija iz javnosti.

U međuvremenu je otvorila i profil na Instagramu gde objavljuje selfije i fotografije iz provoda, a poslednji privatni trenutak podelila je sa svojim pratiocima pre nekoliko sati i to - iz Banjičke šume.

Odevena, očigledno, za trening, u majici, šortsu, sa kačetom na glavi, Hrkalovićeva je napućena ispozirala i za svoje "fanove", a komentari su se samo nizali.

Slike pogledajte u našoj galeriji.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
mamlaz

03.07.2021 14:51

Od onolike halabuke i prasine eo ga pa se nagledajte 😂😂 za dobrim konjem se prasina i dize...ee srbijo moja...ona pozira ee