Grk igrom sudbine ostao u Srbiji, a ono što je rekao o našoj OTADŽBINi nateraća vas da stavite prst na čelo!
EPA/KOCA SULEJMANOVIC

 

Korisnik foruma Redit poreklom iz Grčke napisao je kraću objavu u kojoj se biranim i lepim rečima obratio Srbima, navodeći kako je zbog gostoprimstva predviđeni period boravka u našoj zemlji, produžio na mesec dana.

"Ceo jun sam proveo u Beogradu. Došao sam zbog malog medicinskog problema koji je zahtevao operaciju, a koja je, na sreću, prošla vrlo dobro. Provevši čitav mesec u Beogradu, bio sam zapanjen ljubaznošću ljudi, gostoljubivošću, neverovatnom hranom i lepotom grada. Ono što mi se prilično svidelo bila je autentična energija Beograda, ljudi puni života iako su se borili sa nedaćama sa kojima se Srbija suočavala poslednjih decenija", napisao je on i nastavio:

"Izgleda da se dosta toga događa i da se ulaže u investicije i kompanije. Da li je to tačno? Da li budućnost vidite pozitivnije? Kako vi vidite narednih nekoliko godina u Srbiji? Svakako ću ponovo posetiti i istražiti preostali deo Srbije. Kao i uvek, puno ljubavi od Grka".

U komentarima ispod korisnici iz Srbije su se zahvalili mladiću iz Grčke, za čije reči su imali samo sve pohvale.

"Nadamo se da ćeš nam se vratiti ubrzo", "Grčki brate, vidimo se uskoro na Krfu", "Hvala ti brate", i "Uvek si dobrodošao", samo su neke od poruka koje su mu stigle iz Srbije, a prenosi "Blic".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ruzica

02.07.2021 18:42

Grci su nam uvek bili braca i prijatelji. Necemo zaboraviti da je njihov pilot '99 odbio poslusnost NATO komandi da bombarduje Srbiju. Braco Grci uvek ste dobro dosli u Srbiju.