"NISAM BRANIO SEBE, BRANIO SAM SVAKU KUĆU U SRBIJI!" Vučić žestoko odgovorio N1 o upadu Jeremića u Predsedništvo! (VIDEO)
Printskrin

Na pitanje televizije N1 da li je vokabular, koji se čuje na tajno snimljenom videu tokom upada u predsedništvo od strane Vuka Jeremića, primer za njegovu funkciju, Vučić je rekao da nije bezgrešan.

- Devet godina kako svakoga dana, i danas na Vidovdan, slušam uvrede i klevete. Da sam izdajnik... koji je izdao šta? Jer o KiM se govori zahvaljući meni. Zahvaljujući meni Kosovo nema stolicu u UN, i to viču oni koji koriste neretko i vaš medij.

- Kosovo je donelo odluku 2008. a nismo uradili ništa. Spaljivali su nam manastire, rušili crkve, a oni su bežali iz zemlje kada se to dešavalo.

 

- I devet godina to trpite, slušate najgore laži. Te brat ti je uzeo "Franš", te sin ti je kriminalac. Evo pitam vas sa N1, gde je to vlasnik jednog ara? Nema toga, lagali su sve vreme.

- Slušao sam od onih koji su dolazili na svaki rođendan do 18-19 godina, kako je član Kavačkog klana. Ne da bi nacrtali metu, već da bi mi neko ubio dete. Ćutao sam i na to, ponekad odgovarao.

- Slušao sam šta će nam putevi, to radite da biste uzeli pare. Pa, namestili ste tender, a hteli su da narko kartel pobedi. I svi se pravite da ne znate.

- Govorili su mi Vučić je tukao prvu ženu. Ja nikada nisam podigao ruku ni na jednu ženu, ili dete. A to mi govore oni koji su tukli svoje žene. A nije im bilo dovoljno, već su tukli i njihove očeve. A onda su parama kupili svoju slobodu. Da svoje izjave iz zapisnika povlače.

- Onda su mi noćas zamerili, i neću da krijem to od naroda. Mesecima slušam kako pričaju da će da nas biju na ulicama, a vi nikada to niste osudili. I slušam kako će da biju i hapse. Kako će naše porodice da odgovoraju. Kako će moj Vukan da odgovara, dete od četiri godine.

- Moji roditelji nisu imali novca da me školuju na Jejlu, Kembridžu. Školovao sam se na običnom državnom fakultetu. Ali sam odrastao i na ulici, i ja se toga ne stidim.

- Sišao sam i rekao, za šta se izvinjavam građanima Srbije. Rekao sam "Hajde devojčice".

- Ostalo mi, izletelo mi. Da, ja sam puno vremena proveo i na severnoj tribini, i ne stidim se toga. Ponosan sam i na taj deo svog života, prošlo vreme za to, posle sam postao jedan od najboljih studenata.

- Za razliku od vas ja nisam bezgrešan. Vi koji tajno snimate kao najveći bednici. A što ja nemam te snimke? Da li sam pogrešio? Pa jesam. Možda je trebalo da ih pustim da i dalje divljaju. Ali sam rešio da siđem i da stanem pred njih. Jer ja taj dan nisam branio sebe, branio sam svaku kuću i svakog čoveka u Srbiji. Svakog časnog domaćina, svaku ženu koju nazivaju kokoškom i glupačom - poručio je Vučić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Srbijanac

28.06.2021 14:07

To se bosanci obračunavaju u Bg i u Srbiji. Srbija bogata, a oni željni još i još.

Маја

28.06.2021 14:24

Свака част председнику на одговору! Ово је прави и искрени одговор!

sasa

28.06.2021 14:33

Svi znamo na sta su spremni i kakve su namere bile Jeremica i kompanjona..Samo mi nije jasno sta su mislili da ce time postici,sem sto su se jos dublje "ukopali"..Nize od ovoga ne moze!

Mia

28.06.2021 14:41

Jeremić zaboravalja da ovo više nije Srbija o čijem trošku može da se bogati

Nish

28.06.2021 15:02

Mislim da je sve moglo kulturnije i na odmereniji nacin. Na provokacije takve vrste se ne odgovara uopste. Porazavajuce za sve ucesnike ove vrlo glupe i decije situacije.

Zoran52

28.06.2021 15:28

Jeremić nato vuk je potomak hadži efendije hamdije pozderca , šta očekivati od njega više

Pera Detlic

28.06.2021 16:38

Nisam za Vucica ali bi ga podrzao da je uzeo motku i namlatio Jeremica i njegove mrsimude koji su izdali Srbiju.

Igor

29.06.2021 00:04

Napad na predsednika drzave je napad na sve nas.