Vučić posetio selo Buče: Predsednika dočekala prava gozba u porodici Ljajić, a ono što im je rekao će zauvek pamtiti (FOTO)
Instagram

Predsednik Srbije je istakao da je ponosan na činjenicu što su krenuli da podižu ovaj sveti hram, na tako važnom mestu za srpsku istoriju. 

- Dragi narode, hvala vam na veličanstvenom dočeku. Nadam se da ćemo uskoro da završimo ovu veličanstvenu crkvu na ponos našeg naroda. Najvažnije je da ljudi ovde imaju budućnost, da im obezbedimo i rešimo pitanje puteva, pre svega Šaronje-Vranovina. Želim vam da i dalje čuvate svoja ognjišta i svoju Srbiju. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas novoizgrađenu crkvu Svetog Save u Deževi - napisao je predsednik Vučić na svom Instagram profilu.

 

 

Ovako veličanstveni hram je podignut i uz blagoslov vladike Teodosija, na tako važnom mestu za srpsku istoriju, u rodnom mestu Rastka Nemanjića, Svetog Save.

 

 

- Verujem da ćemo u najkraćem mogućem roku da završimo ovu veličanstvenu crkvu, rekao bih na ponos celog našeg naroda i vas koji ovde živite - naglasio je Vučić.

Nakon obilaska novoizgrađene crkve, Vučić se uputio u selo Buče gde su ga dočekali stanovnici ovog mesta. Predsednik Srbije se zahvalio na gostoprimstvu Sabahudu Ljajiću i njegovoj porodici koja ga je ugostila.

 

 

- Hvala svim porodicama koje žive ovde u Buču. Divno je što imate dece, što živite zajedno i što verujete u budućnost, a mi ćemo da pomognemo koliko možemo, i za puteve, i za sve što treba. Džamija je na divnom mestu, videćemo da odmah rešimo puteve, a kao i što sam pričao sa efendijom, pomoć stiže i oko mleka - zaključio je predsednik.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Nada

27.06.2021 12:55

Oni se zalazu za buducnost i opstanak, Vucic je tu i drzava da im pomognu.

Zeljko

27.06.2021 14:08

Nijedan predsednik nije posetio okolinu sela Buče a kamoli samo selo, zato se Vučić razlikuje od ostalih i zato ga narod ceni.

KIA

28.06.2021 05:53

Nijedan predsednik nije posetio okolinu sela Buče a kamoli samo selo, zato se Vučić razlikuje od ostalih i zato ga narod postuje.