VULIN BRUTALNO ODGOVORIO BAKIRU Ko je pokušao da ubije Vučića u Srebrenici, zašto se nikada nisi poklonio senima poklanih Srba?
Printscreen

Ministar unutrašnjih poslova Srbije i predsednik Pokreta socijalista (PS) Aleksandar Vulin ocenio je večeras da je napad predsednika bošnjačke Stranke demokratske akcije (SDA) Bakira Izetbegovića na predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog njegovog negativnog stava prema donošenju rezolucije o Srebrenici u Skupštini Crne Gore plod, kako je rekao, njegove "patološke mržnje".

"Aleksandar Vučić nije ništa rekao ni o Izetbegoviću, ni o (predsedniku crnogorske skupštine Aleksi) Bečiću, ni o (premijeru Zdravku) Krivokapiću, ali je zato Izetbegović puno rekao o sebi. Vođen patološkom mržnjom prema Aleksandru Vučiću, Izetbegović se javio da kaže ono što ga niko i ne pita i da komentariše izjave predsednika Vučića u kojima nema ni njega ni njegove stranke", naveo je Vulin u saopštenju za javnost.

On je dodao da je Izetbegović, kada je već govorio o Vučiću, "mogao da kaže i ko je pokušao da ubije Vučića u Srebrenici i zašto kao njegov domaćin nije bio uz gosta kada je rulja nasrnula na njega".

"Mogao je Izetbegović, kada već pominje pomirenje, da objasni zašto se nikada nije poklonio senima poklanih Srba sahranjenih u Bratuncu i zašto žrtve Nasera Orića ne mogu da dobiju ni uspomenu ni pravdu. Mogao je Izetbegović da kaže bilo šta drugo, ali mržnja je jača od razuma", zaključio je Vulin.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Slavica

20.06.2021 21:59

Srbija nikada nece zaboraviti suze majki poginule srpske dece. Izetbegovicu sram te bilo.

Jana

20.06.2021 22:31

Zar je važno to što Vučića mrze oni kojima nije interes jaka i uspešna Srbija kada ga vole, cene i poštuje čitav srpski narod u zemlji i van nje.

Dragan

20.06.2021 22:56

Taj Bakir je izlizan politicar to ce vam reci i u Sarajevu. To mu je jedina politika da mrzi Srbe eto cak ga i njegovi provalili. Ako mu je reko Vulin naka zna da mi sve vidimo ali ponekad cutimo.

ui

21.06.2021 05:49

Zemlja Srbija nikada nece zaboraviti suze majki poginule srpske dece. Izetbegovicu sram te bilo.