NATAŠA KANDIĆ STRAH I TREPET NA NEWSMAX ADRIA Voditelj nije mogao da najavi prilog posle njenog gostovanja - Obrukao se za sve pare (FOTO)
Foto: Printscreen Nova S

Nataša Kandić prvo je branila Zdravka Krivokapića i sramnu Rezoluciju koju je donela Skupština Crne Gore, vezano za Srebrenicu.

Kandićka je tvrdila da to nije napad na Srbiju i čak je optužila Srbiju da je ona odgovorna zbog "retorike kao pred rat".

Odmah posle te tvrdnje da je odgovornost za, kako ona kaže "genocid" individualna, potpuno je okrenula priču i izjavila je da "iako se radilo o haškim presudama po individualnoj odgovornosti, vidi se da je vojska organizovana i da neko rukovodi".

- Tačno je da je krivica pojedinačna, ali odgovornost je na institucijama - rekla je Nataša Kandić. 

Posle njenog gostovanja, voditelj Željko Veljković se potpuno izgubio i počeo je da muca i ostaje bez reči prilikom najave sledećeg priloga jer je očigledno imao problem sa tzv. "idiotom".

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Hutututu

18.06.2021 23:37

Tu vesticaru bi trebalo zatvoriti i osuditi na 20 godina robije za sve sto je kao izdajnik radila protiv Srbije i srpskoga naroda.Babuskera koja je umislila da je neko i nesto i pljuje po svojoj zemlji i narodu,zato prema takvima ne treba imati milosti vec osuditi kako i sleduje izdajnicima.