FATA ORLOVIĆ ODBILA PARE Hrvatski istoričar stao na srpsku stranu - Suludo je rušenje pravoslavne crkve, Srbi su stalno meta provokacija, ali ih to budi (VIDEO)

- Suludo je rušenje pravoslavne crkve. Zbog čega se ruši pravoslavna crkva? Nije mogla ona žena (Fata Orlović) uzeti milion i po evra koje su joj nudili? - pitao je Goran Šarić na TV Ras.

Hrvatski istoričar tvrdi da su Srbi stalno meta provokacija, te naveo primer i nepravednih presuda Haškog tribunala, kao i non pejpere kojima se traži da se Srbija odrekne svojih teroritorija.

Goran Šarić je istakao da to sve Srbe budi i da mnogi Srbi postaju svesni da Srbija nikad neće biti dovoljno mala da za Zapad ne bi bila velika, a da "jadnici na Balkanu ne shvataju da je samo jaka Srbija garant jakih ostalih zemalja na Balkanu".

Istoričar je odnos Zapada u odnosu na ove prostore, uporedio sa pristupom kolonizatora u Africi kada sva plemena ujedine protiv najjačeg.

Lažna vest da je umrla Fata Orlović

Na društevenim mrežama se širila lažna vest da je preminula Fata Orlović koja je izazvala brojne reakcije. Ipak, Fata Orlović je živa i van životne opasnosti.

Komentari (2)

Loading
Zema

17.06.2021 23:17

Nije to nikakav hr.politicar to je prevarant i lazov i zato ga Srbi vole i dovode da blebece gluposti kod Marica.Radije ga zadrzite za sebe jer on predstavlja samo laznu istoriju tj. obicni mitoman sto vam odgovara.

Zrenjaninac

18.06.2021 18:45

Pozdrav gospodinu Goranu i poruka svima koji ruše bilo čije bogomolje, crkve, katedrale, minarete, manastire, samostane... da postoji karma i da se na kraju svaki zločin debelo plaća.