BRUKA U JUTARNJEM Antonijević udario na Ratka Mladića, a kad ga je voditeljka pitala za ključni dokaz protiv generala, počeo da muca i da je napada
Foto: Ilustracija

- Šta je za vas pravnika ključni dokaz protiv Ratka Mladića, pošto ste rekli da ste pročitali predmet, da je genocida bilo? - pitala je voditeljka Marija Savić Stamenić.

Antonijević je počeo da muca i nije imao odgovor na pitanje voditeljke.

- Kažem vam, imate 530 dana suđenja tamo...

- Ali šta je ključni dokaz? - insistirala je voditeljka. 

- Um, a, sam, sam, sama odgovornost njegova... Mogao je sprečiti stvari... - nevešto je pokušao da odgovori Antonijević.

U tom trenutku, advokat Goran Petronijević je rekao da te stvari koje govori smesti u definiciju, imajući u vidu to da su obojica pravnici.

- Pravnici, smo, dajte da razgovaramo na taj način - rekao je Petronijević.

Antonijević je ostao bez argumenata i, umesto odgovora na pitanje, samo se slepo pozvao na presudu.

Posle toga je Antonijević napao i voditeljku da je ostavila ljude u pogrešnom uverenju.

- Skoro 1200 godina zatvora dobili su Srbi, moramo govoriti o srpskim žrtvama - rekla je voditeljka. 

Podsećamo, general Ratko Mladić osuđen je na doživotni zatvor pred Haškim tribunalom.

Sudija Nijambe izdvojila je svoje mišljenje.

Komentari (6)

Loading
Zoran

12.06.2021 12:32

Ovaj jadnicak koji.se predstavlja kao advokat ne zivi od advokature niti.moze dok se ne edukuje i dokaze da moze uspesno.obavljati poslove zastupanja vec zivi kao placeni i izdajnik i.lobista zapadnih terorista koji.su nad Srbinom izvtsili genocid ne selektivnim.bombardovanjem civilnog stanovnostva.

Susi

12.06.2021 13:10

Ratko Mladic nije ovo zasluzio.jer on je bio uz svoj narod, kao svi drugi. Zalisno je sto svakiSkot diskusije ono o cemunemaju pojma. Nekima nevrede dipolome jer su glupi rodeni.

Ruzica

12.06.2021 14:37

Sta hoce taj izdajnik Antonijevic. Kaze da je pravnik. Moguce da je kupio diplomu kada tako prica o pravu i pravdi. Da je stvarno zavrsio Pravni fakultet znao bi neke stvari. Kazu, ja ne znam da li je istina, da nasa drzava pomaze finansijski nevladine organizacije i druge belosvetske sluge. Ako je tacno to se mora odmah ukinuti i cak im treba zabraniti rad u nasoj zemlji. Kakvo samo zlo nanose nasoj zemlji takvi kao sto je Antonijevic, Kandicka i drugi. Odmah ih treba ukinuti kao sto je uradio i Putin.

Pera Detlic

12.06.2021 14:41

Antonijevic se prodao djavolu nije mu lako...Nije mu lako..Nije mu lako...

Sasa

12.06.2021 16:10

Ovakvi ridji srbo-mrzci me najvise iritiraju, a vi samo ova zuta g...a i dalje zovite u tv emisije , da se slade mukama nasih boraca, heroja...sram vas bilo , on advokat, ridja ljudska nakaza....

raca

12.06.2021 17:03

Tebi treba oduzeti državljanstvo , isterati iz srbije i nedozvoliti ti da ikad kročiš u ovu prelepu zemlju.Pa ti da sudiš borcima srbije za slobodu koji se nisi ni rodio tada, koji nije obuko ni prljave gaće od uniforme SRAM TE BILO IZDAJNIČE , KAKO TE BRE NIJE SRAMOTA KAD SI SE RODIO