BRUKA U JUTARNJEM Antonijević udario na Ratka Mladića, a kad ga je voditeljka pitala za ključni dokaz protiv generala, počeo da muca i da je napada
Foto: Ilustracija

- Šta je za vas pravnika ključni dokaz protiv Ratka Mladića, pošto ste rekli da ste pročitali predmet, da je genocida bilo? - pitala je voditeljka Marija Savić Stamenić.

Antonijević je počeo da muca i nije imao odgovor na pitanje voditeljke.

- Kažem vam, imate 530 dana suđenja tamo...

- Ali šta je ključni dokaz? - insistirala je voditeljka. 

- Um, a, sam, sam, sama odgovornost njegova... Mogao je sprečiti stvari... - nevešto je pokušao da odgovori Antonijević.

U tom trenutku, advokat Goran Petronijević je rekao da te stvari koje govori smesti u definiciju, imajući u vidu to da su obojica pravnici.

- Pravnici, smo, dajte da razgovaramo na taj način - rekao je Petronijević.

Antonijević je ostao bez argumenata i, umesto odgovora na pitanje, samo se slepo pozvao na presudu.

Posle toga je Antonijević napao i voditeljku da je ostavila ljude u pogrešnom uverenju.

- Skoro 1200 godina zatvora dobili su Srbi, moramo govoriti o srpskim žrtvama - rekla je voditeljka. 

Podsećamo, general Ratko Mladić osuđen je na doživotni zatvor pred Haškim tribunalom.

Sudija Nijambe izdvojila je svoje mišljenje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Zoran

12.06.2021 12:32

Ovaj jadnicak koji.se predstavlja kao advokat ne zivi od advokature niti.moze dok se ne edukuje i dokaze da moze uspesno.obavljati poslove zastupanja vec zivi kao placeni i izdajnik i.lobista zapadnih terorista koji.su nad Srbinom izvtsili genocid ne selektivnim.bombardovanjem civilnog stanovnostva.

Susi

12.06.2021 13:10

Ratko Mladic nije ovo zasluzio.jer on je bio uz svoj narod, kao svi drugi. Zalisno je sto svakiSkot diskusije ono o cemunemaju pojma. Nekima nevrede dipolome jer su glupi rodeni.

Ruzica

12.06.2021 14:37

Sta hoce taj izdajnik Antonijevic. Kaze da je pravnik. Moguce da je kupio diplomu kada tako prica o pravu i pravdi. Da je stvarno zavrsio Pravni fakultet znao bi neke stvari. Kazu, ja ne znam da li je istina, da nasa drzava pomaze finansijski nevladine organizacije i druge belosvetske sluge. Ako je tacno to se mora odmah ukinuti i cak im treba zabraniti rad u nasoj zemlji. Kakvo samo zlo nanose nasoj zemlji takvi kao sto je Antonijevic, Kandicka i drugi. Odmah ih treba ukinuti kao sto je uradio i Putin.

anabela

24.06.2022 01:54

@Ruzica - Taj Antonijevic hoce samo da se registruje za svaki slucaj kao veliki izdajnik, da bude unapred primecen, da ne daj Boze kada udemo u eu, da bi se pozicionirao kao neki visoki predstavnik, pa kao on je tako savremen i pro evropski i ko ga samo pusta uopste da prica i da ide na Kosovo i Metohiju. Svi da ga od sada tretiraju kao ludaka i izdajnika.

Pera Detlic

12.06.2021 14:41

Antonijevic se prodao djavolu nije mu lako...Nije mu lako..Nije mu lako...

Sasa

12.06.2021 16:10

Ovakvi ridji srbo-mrzci me najvise iritiraju, a vi samo ova zuta g...a i dalje zovite u tv emisije , da se slade mukama nasih boraca, heroja...sram vas bilo , on advokat, ridja ljudska nakaza....

raca

12.06.2021 17:03

Tebi treba oduzeti državljanstvo , isterati iz srbije i nedozvoliti ti da ikad kročiš u ovu prelepu zemlju.Pa ti da sudiš borcima srbije za slobodu koji se nisi ni rodio tada, koji nije obuko ni prljave gaće od uniforme SRAM TE BILO IZDAJNIČE , KAKO TE BRE NIJE SRAMOTA KAD SI SE RODIO