SPORTSKE IGRE MLADIH  Boškan i Zbiljić pozdravili male šampione!
SIM

Novi Sad i čuvena dvorana SPENS bili su mesto sa najviše dečijih osmeha, prijateljstva i ljubavi u Srbiji. U „srpskoj Atini“ održana su regionalna takmičenja Sportskih igara mladih, sa ekipama iz Sremske Mitrovice, Subotice, Sombora, Zrenjanina, Pančeva, Kikinde, Bezdana i drugih gradova Vojvodine.

Razdragani talentovani sportisti iz Vojvodine jedva su dočekali dan da najlepša sportska priča stigne u njihov grad i da se takmiče na terenima gde su stasavali brojni asovi srpskog i svetskog sporta. Takmičenja su održana u tenisu, šahu, odbojci i rukometu.

Inače Igre je podržao i predsednik Odbojkaškog kluba Vojvodina Dragoljub Zbiljić, koji je dobio majicu Sportskih igara mladih. On je pohvalio ovu organizaciju i posebno se osvrnuo na lepe stvari, kada se deca besplatno bave sportom i putuju regionom.

Igre se u petak sele u Priboj, a subota je planirana za Vrelo, rodno mesto ambasadora Sportskih igara mladih Nemanje Matića, gde se očekuje da se sa klincima na Coca cola kupu u malom fudbalu druži rođeni brat Nemanje Matića, takođe fudbaler poznatih evropskih klubova Uroš.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading